VIIKONLOPPU VIDEOLLA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Kesäviikonloppu on selvästikin helpompi käydä läpi videolla kuin kuvien kautta, viime viikosta innostuneena pistin siis tämänkin viikonlopun pakettiin Canonin Mini Legriaa, maailman näppärintä videokameraa, mukanani kantaen.

Karsin tosin videolta pois kaiken sen epäoleellisen mikä ei kesäviikonloppuun kuulu, kuten duunien puurtamisen ja suursiivouksen ja keskityin viikonloppuni kohokohtiin. Ja ei, meillä ei yleensä kahtena päivänä peräkkäin haeta take away-safkaa, mutta helleaalto ei houkutellut syystä tai toisesta kokkailemaan keittiössä.. ;)

Varsin monipuolinen viikonloppu siis takana ja uusi viikko jälleen edessä. Loma siintää vasta kaukana horisontissa, mutta päivä kerrallaan eteenpäin ja onneksi töihinkin on mukavampi kipitellä auringonpaisteessa. Pitäkää mahtavin kesäviikko ikinä! <3

.. ja käykää kipinkapin osallistumassa Lumene-arvontaan, aikaa klo 12.00 asti!

// Once again it’s Monday, but don’t worry guys, the Sun is shining and everythng is just fine after a long and happy weekend. Did you check out my video already? ;)


Posted in lifestyle and tagged , , by NOORA.