SULOISEN SUNNUNTAIN LUMENE-ARVONTA

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Suloista sunnuntaiaamua kaikille. Täällä heräiltiin aurinkoiseen aamuun ja hyvillä mielin päätinkin hemmotella teitä heti näin aamusta pienen mutta sitäkin ihanamman sunnuntaiarvonnan voimin.

Kuten kerroin jo jokin aika sitten, sen lisäksi, että minä vietän Lumenen kanssa ihanan oranssia Jopo-kesää, kesän aikana tulette löytämään blogistani erilaisia Lumene-arvontoja. Tämän arvonnan palkinnolla loihdit itsellesi täydellisen ja raikkaan silmämeikin, joka kestää kesäsateita ja joka pitää huolen siitä, että vietät kesäsi pilke silmäkulmassa.

Jättämällä kommentin tämän postauksen kommenttiboksiin, olet mukana palkinnon arvonnassa, joka sisältää seuraavat Lumene-tuotteet:

LUMENE BLUEBERRY INTENSE LINER WATERPROOF (INTENSE BLACK)

LUMENE BLUEBERRY CURL MASCARA (WATERPROOF)

LUMENE WATERPROOF EYE MAKEUP REMOVER

Kaikki näistä tuotteista ovat myös itselläni tällä hetkellä käytössä ja siksi laitankin tämän palkintosetin innoissani jakoon. Varsinkin tuo vedenkestävä eye-liner on noussut lemppareideni kärkikaartiin ja olenkin kirjoitellut siitä postauksen jo aiemminkin. Supertuote, jos minulta kysytään.. ;)

Extra-arpoja jaetaan tällä kertaa niille, jotka seurailevat blogiani myös Facebookissa tai minua Instagramissa (@curiousnoora). Mainitsethan tästä myös kommentissasi!

Osallistu pian, sillä skaba päättyy jo huomenna klo 12:00.

Ihanaa sunnuntaita kaikille. <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

// Hey guys!! This Lumene-giveaway is also for my readers abroad! If you want to win this prize, leave a comment on this post’s commentbox. I will pick the winner tomorrow, so be fast if you want to win these amazing (and my favourite) Lumene-products. <3


Posted in kauneus and tagged by NOORA.