PERJANTAIPIRKKO #44

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

pirkko44

Pirkko olisi varmasti mielellään tehnyt teille asukollaasin kaikista kuluneen kesäkuun asuista, mutta koska suurimmassa osassa niistä oli Pirkon päällä nämä samaiset tumput ja toppatakki, oli Pirkon helppo valita suosikkinsa.

Kiitos kylmän kesän, pukeutumisongelmia ei ainakaan ole ollut, kun suurimmaksi osaksi ajasta on voinut kääriytyä lämpimiin takkeihin.

Aurinkoista viikonloppua fashionistat! <3

Psst. Nice tan Pirkko! ;)

| @CURIOUSNOORA INSTAGRAMISSA |  | CURIOUSNOORA FACEBOOKISSA |

// Since the June was one of the coldest Junes in fifty years here in Finland, summeroutfits have been a big no-no. That’s why also Pirkko’s favourite outfit of June looks like this. Loving those mittens Pirkko.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.