JAKSAA JAKSAA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

.. enää reilu viikko jäljellä!!

Olen saanut kotoa paljon kehuja siitä, että olen ollut ymmärtäväinen tyttöystävä ja antanut mieheni kuluttaa aikaansa jalkapallon parissa penkkiurheillen niin paljon kuin hän on halunnut. Jokin aika sitten ansaitsin kuitenkin vielä hitusen lisää bonustyttöystäväpisteitä, kun kiikutin shoppailureissultani Masalle myös asianmukaiset jalkapallonkatseluvaatteet. Keep on kicking, boy!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

H&M:n miestenosastolta löytyi niin huikea paita, että päätin lahjoa rakasta tyyppiäni ihan muuten vaan. Ideaparkin H&M oli laajentunut muuten valtavasti, sillä miehille oli entisen HairStoren kohdalle pistetty pystyyn aivan ”oma” myymälänsä ja siellä kierrellessäni rakastuin tuon paidan printtiin välittömästi. Jos kerta siinä sohvannurkassa nyt vielä reilu viikko kökötetään ja tuijotellaan pallon potkimista, on mielestäni vain oikeutettua, että katseluvaatteet ovat vähintään näin hyvännäköisiä.

Seuraavaksi luvassa pulled pork-lankkupitsaa ja Ranska-Saksa-matsia. Otetaan nyt sitten näistä MM-kisoista kaikki irti!

*tähän kohtaan littipeukku*

// Have you noticed that there’s game on tv? ;) My boyfriend is a footballfan and when I saw that t-shirt on H&M, I just had to get it for him. Keep on kicking boys, who will win tonight?!


Posted in muoti and tagged by NOORA.