E.A.P.

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Taru on yksi energisimmistä ja iloisimmista bloggaajista, jonka olen tavannut. Hän säteilee ympärilleen hyvää mieltä ja leveitä hymyjä ja sen lisäksi, että kollegani on ihana persoona, hän valmistaa todella taidokkaita koruja. Viikkoni alkoikin ihanissa merkeissä, kun Taru kysyi josko hän voisi valmistaa minulle rannekorun. Kuten tiedätte, rakastan rannekoruja yli kaiken ja ajatus uniikista, minulle valmistetusta korusta toi välittömästi hymyn huulilleni.

Ja siinä se nyt on, koru, joka on niin minunnäköiseni, että ei uskoisi, että olemme Tarun kanssa tavanneet vasta muutaman kerran – hän selvästi tuntee jo tyylini!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Se, mikä tekee korusta minulle jo nyt aivan äärimmäisen tärkeän, ovat koruun painetut kirjaimet. Taru kertoi, että koruun on mahdollista painaa jokin sana. Mietin pitkään ja hartaasti, mikä tuo sana voisi olla. Kävin läpi curiousit ja Eput, mutta mikään niistä ei tuntunut olevan se oikea.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lopulta päädyin nimikirjaimiin. Näiden nimikirjainten haltiaa minulla on suuren suuri ikävä ja nyt ne matkaavat Tarun tekemässä korussa mukanani päivittäin.

Monikäyttöinen, siniharmaa nahkanauha kultaisine lukkoineen sopii tyyliini erinomaisesti. Koru sopii arkeen ja juhlaan ja on täydellinen kaveri kullanväriselle kellolleni. Kiitos vielä Taru, seuraavaksi suuntaankin tsekkaamaan läpi BESOn kesäalessa olevat korut!

Psst. Olympus-tyttönä on myös vinkattava, että Taru myy blogissaan tällä hetkellä Olympus E-PL1:ään objektiiveineen. Mikäli hakusessa on siis erinomainen kamera vaikkapa kesäkuvailua varten, kannattaa tsekata Tarun postaus täältä.

// I received a beautiful gift this week. Taru from The Home at Last-blog wanted to make a bracelet for me and as a big fan of Taru’s bracelets, I said yes right away! I love the outcome. The bracelet is chic and beautiful, I love the golden accessories and that white little pearl. Thank you again dear.


Posted in muoti and tagged by NOORA.