YOU GUYS WERE RIGHT

CURIOUSER & CURIOUSER | ruoka

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eilen tuntui pitkästä aikaa _ihan oikealta_ kesäillalta. Sellaiselta illalta, jolloin ei ole huolen häivää ja jolloin on suorastaan pakko hakea kotiin take away-ruokaa, ettei tarvitsisi käyttää yhtään ylimääräistä minuuttia illasta keittiössä kotitöitä tehden.

Koska kaiken maailman pancho villat ja pikaruokahampparit pursuavat jo pian korvista ulos, heitimme peliin villin kortin ja päätimme hakea keskustasta, Suvantokadulta, sapuskaa. Te (ja varsinkin sinä Viivi;) olette niin ahkerasti suositelleet minulle Instagramissa sushikuvieni yhteydessä Watami Sushia, että nyt vihdoin oli aika testata oletteko olleet oikeassa sen suhteen, että tästä paikasta saisi Tampereen parasta sushia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tilasimme ruuan jo kotoa lähtiessämme ja menua tutkittuamme päädyimme siihen, että nälkä on sen verran kova, että pystyisimme helposti tuhoamaan kolmelle hengelle tarkoitetun Titanic-annoksen (6kpl tonnikalahosomakia, 6kpl kurkku-avokadohosomakia, 8kpl californiafutomakia, 8kpl lohifutomakia, 2 kpl lohinigiria, 2kpl tonnikalanigiria, 2kpl makrillinigiria- kyllä, jouduin googlettelemaan, että mitä nämä kaikki oikein ovat! :D). Siinä vaiheessa, kun saavuimme Watami Sushiin, oli annos meitä jo valmiina odottamassa- nopeaa toimintaa siis!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heti ensimmäisenä kunniamaininta siitä, että ruoka oli kuin taideteos. Jopa Matti innostui tallentamaan annoksensa puhelimeensa (this never happens..). Maistoin reippaana tyttönä lajitelmasta jokaista uutta makuelämystä, mutta ehdoton suosikkini tältä lautaselta olivat ehdottomati californiafutomakit, joiden uumenissa oli rapupuikkoa, avokadoa, kurkkua ja majoneesia. Syötävän hyvää! Ja pakko myöntää, että olitte oikeassa. En mä näin hyvää sushia ole Tampereella syönyt vielä missään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

.. jouduimme tosin luovuttamaan jossain vaiheessa, sillä annos oli aivan valtava kahta ihmistä ajatellen. Loppuviimeksi sushi on melko täyttävää ruokaa ja vaikka ajattelimmekin, että Titanic kirpaisee lompakkoon melko tuntuvan loven, oli tämä annos niin suuri, että se vei helposti nälän mennessään. Ja se oli ehdottomasti joka euron arvoinen.

// We had a sushi-Friday yesterday and we decided to get some take away-sushi from the place called Watami Sushi. The sushiselection called Titanic was DELICIOUS. I got to try out new flavors and I loved them all. Perfect company, perfect food, what else do you want from the perfect summerevening?


Posted in ruoka and tagged , , by NOORA.