PERJANTAIPIRKKO #43

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

pirkko43

Pirkkokin kaivoi esiin kenkälaatikon pohjalta kengät, jotka lukeutuvat shoepidity-osastoon. Strictly Stylen kuvankauniin Mrs. V:n Shoepidity-postaus sai nimittäin Pirkonkin myöntämään, että aina ei kenkähankintoja tehdessä välttämättä etusijalla ole käytännöllisyys vaan kenkien ulkonäkö. Ja sitten voi käydä juuri näin..

Puhumattakaan siitä urbaanilegendasta, että bloggaajat kuvaisivat päivän asunsa korkeat korot jalassa ja kun kuvat on otettu, jalkaan sujahtavatkin mukavuuskengät. Eihän nyt kukaan sellaista tekisi, eihän? ;)

Myöntääkö joku muukin Pirkon lisäksi olevansa välillä shoepid?

|| INSTAGRAMISSA @CURIOUSNOORA ||

// Have you heard about shoepidity? Pirkko has. Just because you think the shoes look so good, you suffer and wear them even if they are ridiculously uncomfortable. Sounds familiar?


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.