KUN SILMÄNI MÄ AUKI SAAN

PC305209PC305222 PC305201

Rauhallinen aamukahvihetki virittää päivään ihan omanlaisensa fiiliksen. Aamu on ihana aloittaa isoa kahvikuppia tyhjentäen, samalla vaikka rauhassa meikkaillen tai aamutv:tä katsellen, ilman kiirettä. Nautiskellen.

Usein tällainen fiilistely on kuitenkin sula mahdottomuus. Koska torkuttaminen vie monesti voiton kahvinkeitosta, ainoaksi vaihtoehdoksi jää napata kahvi töihin mukaan kioskilta ja huomata kymmenen maissa, että kahvi on unohtunut ja jäähtynyt pöydän reunalle, kun sitä ei olekaan ehtinyt edes maistaa. Pitäisiköhän siirtää herätyskello soittamaan varttia aikaisemmin?

PC305215

Ja sitten on niitä aamuja, vapaa-aamuja, kun aamukahvi juodaankin aivan jossain muualla. Tällaisia aamunaloituksia osuu arkisin kohdalle kuitenkin melko harvoin. Siksi niistä täytyykin ottaa kaikki irti. Perjantaina edessä olikin harvinaista herkkua, kun vihdoin istahdimme alas Tampereen Bakery Cafén pöytään.

PC305198

Stockmannin vieressä, Tuomiokirkonkadulla sijaitsevan kahvilan ohi olen kävellyt niin monesti, mutta ikinä aiemmin en ollut vielä astunut sisään tuohon upeasti sisustettuun lounas-kahvilaan. Täältä mukaansa saa aamupalan on the go, voit herkutella lounaana joko salaattia tai keittoa ja lounaan saa mukaansa myös takeawaynä. Ikkunapaikalta pääset seuraamaan keskustan vilinää ja unohtua itse hetkeksi herkkuhetkeen.

Ihana Keltaisen kirjaston selattavissa oleva uutuuskirjapino teki Mattiin suuren vaikutuksen ja itse tykästyin kovasti kahvilan valoisaan ja viihtyisään miljööseen. Palvelu oli ystävällistä ja herkut suorastaan huusivat nimeäni.

Ja se kahvi. Se se vasta hyvää olikin.

Missä sinä joit aamukahvisi tänään?

PC305219 PC305231 PC305234 PC305229


Posted in and tagged , , by NOORA.