NE ON NIIN NEON

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_4578

Siis pian se tapahtuu. Käyn hakemassa kesäsäilöön viedyt talvitakit kellarista takaisin käyttöön. Mun on koko ajan kylmä. Kun kesäkuun lopussa ei voi ottaa asukuvia ilman takkia, ovat mielestäni asiat huonosti. Joka aamu, kun valitsen vaatteita ylleni, katson säälien niitä kaikkia ihania kesämekkoja ja -toppeja, jotka saavat jatkaa talviuniaan ilmeisesti vielä jonkin aikaa. Siksipä olikin aika korkata uudet säihkyvän makean upeat alelöytöni, ja nyt alkaakin vahvasti tuntua siltä, että Nike-typy tekee pian täyskäännöksen Adidas-mimmiksi.

IMG_4590IMG_4620

NEULE / SWEATER GINA TRICOT  PAITAPUSERO / SHIRT H&M  HUIVI / SCARF SEPPÄLÄ  HOUSUT / PANTS  CITYMARKET  TENNARIT / SNEAKERS ADIDAS  LAUKKU / BAG MICHAEL KORS  KORUT / JEWELLERY GINA TRICOT  KELLO / WATCH GUESS

Näin parin päivän neontossuilun jälkeen on pakko todeta, että jaloissani on nyt kengät, jotka keräävät huomiota. Roosa kutsui näitä ”toukiksi”, osaa ne kuulemma häikäisevät ja kadulla kulkiessani vastaantulijat suuntaavat lähes automaattisesti katseensa maahan. On ne aika päheet, pakko myöntää, mutta muutama vuosi sitten olisin varmasti itsekin säikkynyt niiden kirkkautta. Kesään nämä kengät sopivat kuitenkin täydellisesti. Tämäkin tylsänvärinen asu sai näistä popoista niin paljon lisäpotkua!

IMG_4626 IMG_4625

Kenkien lisäksi olen melko fiiliksissä siitä, että tänään on jo torstai. Lomaltapaluu on sujunut todella kivuttomasti ja kaiken sen flunssailun ja pötköttelyn jälkeen, on ollut ihana painaa hiki hatussa hommia. Kesälle on luvassa vielä niin paljon mukavaa ohjelmaa, että seuraava lomapätkäni siintää varmasti jo pian horisontissa.

Tsemppiä kaikkien muidenkin työssä ahertajien loppuviikkoon ja leppoisaa (ja hei, aurinko paistaa!) rentoutumista lomalaisille. <3

IMG_4622 IMG_4616

Ja hei, tänään infoa voitoistaan saavat myös kaikki juhannuksen Lumene-skabojen voittajat. Huulipunavoittajille ilmoitan voitosta Instagramissa (@CURIOUSNOORA), ja Gel Effect-lakat itselleen napannut, saa vielä tämän päivän aikana sähköpostia! <3

| @CURIOUSNOORA INSTAGRAMISSA |  | CURIOUSNOORA FACEBOOKISSA |

 // As you can see, the summer here in Finland doesn’t always mean the warm weather and summerclothes. It has been freezing. It is such a shame because my closet is full of cute summertops and dresses, and because of the chilly weather, only things that I can wear are jeans and sweaters. Let’s hope for the best. Sun, come on already! Because of the grey weather I decided to wear something COLORFUL. And the most colorful thing in my closet are definitely these sneakers from Adidas at the moment. Hit or miss? I love these shoes. They definitely bring some color to my life.


Posted in muoti and tagged by NOORA.