MANSELIKAT MAJLLA MAISTIAISISSA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun saman pöydän ääreen kerätään manselaisia blogilikkoja ja valtavasti suklaata, ei ilta voi olla kuin herkullinen ja kaikin puolin täydellinen. Maj kutsui meidät kauniiseen kotiinsa viettämään perjantai-iltaa suklaatastingin ääreen, ja sen lisäksi, että pääsin näkemään jälleen vanhoja tuttuja, pääsin tutustumaan vihdoin kahteen äitiin, jotka olen jo pitkän aikaa halunnut tavata. On myönnettävä, että blogilistaltani löytyy melkoinen määrä mahtavia blogimameja, mutta sekä Magicpoksia että Äitiyshousuja olen lukenut jo todella todella kauan. Ja yhtä hurmaavia ovat nämä tamperelaismamit niin livenä kuin blogeissaankin!

Mukana menossa oli myös rakas kamuni Ida ja Kumman kaa-fanituskaverini Niina ja vauvakuumetta minuunkin tartuttamassa oli Nelliinan suloisen masun lisäksi myös Heliannan pikkuinen tytär. Erinomaista perjantaiseuraa jokikinen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mutta oumaigaad, arvatkaapas olinko hieman liekeissä, kun Maj oli järjestänyt meille ihan mahtavaa ohjelmaa! Jokainen meistä sai nimittäin _tuunata_ suklaata täynnä olevan lasin itselleen kotiinviemisiksi ja askartelutarpeita löytyi joka lähtöön. Askarteluvimmani pääsi valloilleen ja lasini täyttyi lopulta niin hopeaisesta glitteristä kuin perhosista ja ruusunauhoistakin.. Voitte muuten käydä tsekkaamassa meidän kaikkien tuotokset täältä ja samalla voitte voittaa itsellennekin suklaata! Namskis ja ps. se Fazerin  lakritsiraesuklaa on jotain niin hyvää, että en kestä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kiitos ihanasta illasta blogileidit ja kiitos Majlle suussasulavista herkuista! Tiedän, että toistan tätä varmastikin joka blogimiitin jälkeen, mutta on tämä bloggailu tuonut kyllä elämääni valtavan määrän uusia supereita tyyppejä. ♥

// I met these four gorgeous bloggers last Friday when Maj invited us to her home to eat some chocolate! Sounds quite delicious, doesn’t it?! We had a lovely summerevening with the girls. By the way, you should definitely check out their blogs also. Just click the name and enter their amazing blogs; Helianna’s blog, Ida’s blog, Maj’s blog & Niina’s blog! ♥


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.