BABY, BABY, OH

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

CANDC10614

Se sai minut kiinni- se kesäflunssa nimittäin. Vietin alkuviikkoni kotona peiton alla kuumeen kourissa kärvistellen, enkä ikinä ole ilahtunut postin kolahtaessa postiluukusta niin kuin eilen. Nuhanenän teki onnelliseksi nimittäin perille saapunut tilaukseni Nordicfeel.fi:stä. Harmitti niin kovin, kun en jokin aika sitten ehtinyt mukaan Maybellinen legendaaristen Baby Lips-huulivoiteiden lanseerausbileisiin ja olinkin superiloinen, kun verkkokaupan valikoimissa törmäsin tuotteisiin, joiden luulin saapuvan Suomeen vasta elokuussa.

Blogimaailma on nyt viime aikoina ollut pullollaan näitä herkullisen värisiä putkiloita ja nyt minunkin on heitettävä lusikkani soppaan. Ne ovat juuri niin ihania kuin mitä pakkaukset antavat ymmärtää!

// Baby, look at my lips!! Finally, Baby Lips-products have also arrived to Finland and guys, I’m in love. I’m not a big fan of lipsticks, but these shades, they are just perfect. They look chic but girly and even moisturize your lips effectively. Noora <3 Baby Lips.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ostin verkkokaupasta kolme eri sävyistä huulirasvaa. Purtiloista sininen on se, joka toimii täysin tavallisen huulivoiteen tavoin, värittömästi ja huulia kosteuttaen, mutta sävyt Peach Kiss ja Pink Punch ovatkin sitten aivan toinen juttu. Ne nimittäin tuovat huulille kevyen sävyn, samalla kuitenkin myös huulia hoitaen. Täydellinen vaihtoehto meille, joille huulipunat ovat välillä vähän too much ja huulille haluaa vain kevyen sipauksen sävyä.

Baby Lipsejä voi ostaa verkkokaupasta joko yksittäispakkauksissa, duoseteissä tai kolmen kappaleen pakkauksissa. Yksi Baby Lips kustantaa 4,50 euroa, joka on mielestäni näin ihastuttavalle tuotteelle oikein passeli hinta- huulipuna ja huulivoide samassa putkilossa toimii kombona erinomaisesti! Löydät Nordicfeelin Baby Lips-valikoiman täältä (*ei mainoslinkki).

Ihan niin tehokkaita nämä huulivoiteet eivät kuitenkaan ole, että olisivat saaneet tämän flunssailijan vielä tänäänkään näyttämään kovin säkenöivältä.. ;)

Psst. Huomasin juuri, että lainasin otsikkooni säkeistön Justin Bieberiä. Tämä pistettäköön flunssan piikkiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 


Posted in kauneus and tagged by NOORA.