TAKAISIN KAUPUNKIIN

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA IMG_4374 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA image(2)

Tekee muuten välillä hirvittävän hyvää käyttää sukkia ballerinojen kanssa, päästää irti arjen rutiineista ja hengitellä syvään maaseudun rauhaa. Jos kerta mukaan on pakannut vain yhdet kengät ja alkaakin yhtäkkiä viluttaa, ei ketään haittaa  jos ballerinojen sisuksista sukatkin löytyvät, harmi etteivät ne ole peräti tennissukat. Ei ketään kiinnosta, nyt on kesä ja maaseudulla jos missä on hyvä rikkoa rajojaan.

Olimme maalla koko viikonlopun. Söimme, juhlimme, ja noh, söimme taas hieman lisää. Kun lähipiiristä löytyy useampiakin ruuanlaitontaitureita, on hyvä avata farkkujen napit jo ennen kuin istahtaa ruokapöytään. Matti sai uuden kesähatun ja Eppua oli rapsuttamassa peräti 22 kättä. Otin ilmeisesti niin rennon irtioton minilomallamme maalla, että kesäflunssa aikoo hyökätä nyt kimppuuni takavasemmalta. Ei nyt olisi aikaa sellaiseen.

Tämä maalta palannut kaupunkilaishiiri aikookin nyt lääkitä itseään saavillisella teetä. Käykää te sillä välin voittamassa itsellenne Iittalaa ja Pommacia täältä.

// This citygirl has returned back home from the countryside. We had so much fun. Eppu enjoyed, I enjoyed, we ate and celebrated the summer in the good company and yeah, Matti, my boyfriend, even got a new summerhat. A weekend well spent.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.