PALKINTONA KESÄINEN KAKSIKKO, POMMACIA JA IITTALAA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skoolasimme torstaina ystävyydelle ja kesälle, hyvälle mielelle ja positiivisille ajatuksille, auringonpaisteelle ja rakkaudelle – näin pitkästä aikaa parasta ystävääni ja pöytä oli katettu koreasti vain meitä varten. Onni on paras kaveri, jonka kanssa voi jatkaa juttua tismalleen siitä, mihin viimeksi on jääty. Vaikka edellisestä tapaamisesta olisikin vierähtänyt jo liian kauan aikaa.

Sen lisäksi, että olin kattanut pöytään tuoreita kesäherkkuja, innoissani esittelin A:lle myös Iittalalta ja Hartwallilta saamaani yllätyspakettia, joka hiveli niin sisustajan silmää kuin makunystyröitäkin. Torstai-illan iloksi pöytää koristivatkin Iittalan huikaisevan kauniit, tulppaaninmuotoiset Essence Plus-kuohuviinilasit, joihin tällä kertaa kaadettiin Hartwallin Pommac-perheen uutukaista, Pommac Roséta. Huumaavan herkullinen, punaisista marjoista valmistettu juoma sopi helteiseen kesäiltaan täydellisesti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mistäköhän Iittala aavisti, että astiakaapistamme puuttuivat kuohuviinilasit kokonaan? Essence Plus-lasit ovat niin kauniit, että ne pääsivät parhaalle paikalle keittiön avohyllyllemme. Miksi piilottaisin jotakin näin kaunista kaappiin? Kaunista suomalaista muotoilua ja herukkainen Pommac Rosé, yhdistelmä, joka sopii täydellisesti kesähetkiin.

Pian postimies kiikuttaa myös yhdelle teistä tämän samaisen kesäyllätyksen. Olen onnesta sykkyrällä, kun saan jälleen hemmotella teitä upean arvonnan kautta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

VOITA POMMAC ROSÉTA JA NELJÄ ESSENCE PLUS-KUOHUVIINILASIA:

1. Jätä kommentti tämän postauksen kommenttiboksiin (muista sähköpostiosoite).

2. Mainitse kommentissasi mikäli seuraat blogiani myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin tai Blogilistan kautta. Saat tällöin automaattisesti lisäarvan arvontaan.

3. Ole nopea, sillä arvonnan osallistumisaika päättyy jo maanantaina 9.6. klo 23:59.

Palkintoja arvotaan 1 kpl, joka sisältää Pommac Roséta ja neljä Essence Plus-lasia.

Kuplivaa viikonloppua! Me lähdemme nauttimaan nyt juhlahumusta maalle. ♥

// Summertime, good friends, good food, sparkling lemonade and some Finnish design. I wish that every summerevening could be a success like this one was.


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.