SISKONI ON NOITA: LOOKING LIKE LUNA LOVEGOOD

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

lunalovegood1 IMG_3876

Kun pikkusiskoni Roosa sai kutsun Tylypahkaan, eikun siis, anteeksi, tarkoitan Harry Potter-teemabileisiin, ei ollut kovin vaikea päättää, mikä hahmo Roosa tulisi olemaan. Joku teistäkin jätti jokin aika sitten blogiini kommenttia, jossa lukija oli havainnut Roosan ja Luna Lovegoodin yhdennäköisyyden ja olemmekin samasta asiasta Roosalle kuittailleet jo useamman vuoden ajan. Kuuluikin siis vain simsalabim ja tämä upea Tylypahkatar oli valmis taianomaisiin juhliin.

// When my littlesister Roosa received an invitation to Hogwarts.., no wait, I mean Harry Potter Theme Party, it wasn’t difficult to decide, which character Roosa would be. She looks so much like the sweet Luna Lovegood, that the decision was obvious. Luna or Roosa, you decide..

Tiedättekö, mikä on jo hitusen turhankin taianomaista minun makuuni? Sen lisäksi, että Roosa tosiaan muistuttaa valtavasti ulkonäöltään Luna Lovegoodia näyttelevää Evanna Lynchia, hän on myös syntynyt tismalleen samana päivänä kuin Lynch, 16.8.1991. Näillä velhoilla on siis paljon yhteistä.

IMG_3888 IMG_3858lunalovegood3

Roosa oli panostanut aivan valtavasti myös naamiaisasuunsa, sillä Luna-look oli hiottu viimeisen päälle valmiiksi, retiisikorvakoruja ja pullonkorkkikaulakorua myöten. Koulupukuun pukeutuneen Lunan lettikiharat hulmusivat tuulessa ja nuo maagiset lasit olivat niin taidokkaasti tehdyt, että en edes uskaltanut asettaa niitä kasvoilleni.. Ties mitä niillä olisikaan nähnyt.

lunalovegood4 lunalovegood5

Olen aina tiennyt, että pikkusiskoni on maaginen tapaus, mutta en lainkaan ihmettelisi jos Harry Potter jonain päivänä saapuisi Nimbus 2000-luudallaan Roosan oven taakse.

Borrowed pictures/ Kuvalainat täältä, täältä ja täältä.

// Guess what is pretty spooky? Not only does Roosa look like the actress Evanna Lynch, but she was also born on the very same day than Lynch, in August 16th 1991. That’s quite magical, if you ask me..


Posted in muoti and tagged , by NOORA.