CURIOUSEPPU LAHJOO

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Saatan olla ehkä vähän puolueellinen, mutta mielestäni Eppu on maailman suloisin koira. Siihen se nytkin pomppasi parvekkeen rahille, kun näki, että asettelin pakettia ja kukkasta kuvattavakseni. Eli jos ei suloisin, niin ainakin kuvauksellisin pörröinen linssilude. Kameran eteen se ainakin on kirsuansa koko ajan tunkemassa. Meillä ei nimittäin kuvata mitään ilman tuota tupsukorvaista kuvausassistenttia.

// That’s Eppu. My fun and weird-looking little dog, who is soon turning five years old. He loves to be infront of the camera and while I was taking a picture of the flower and the gift, there he was again. Anyhow, if you want to win this mysterygift, click here, and like the picture of the present on my blog’s Facebook-page!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Koska Eppu ilman muuta olettaa, että tämänkin postauksen kommenttiboksi täyttyy ylistävistä ”aaaws miten suloinen”– ja ”ihana Eppu”-kommenteista ja morsiankandidaattien haukahduksista, me päätettiin Epun kanssa lahjoa teitä ihania Eppu-faneja jälleen pienen mysteeripaketin kera. Tämä juhlava valmistujaisviikonloppu huipentuu siis tuolla blogini Facebook-ryhmän puolella, jossa ylläolevasta kuvasta tykänneiden kesken arvotaan paketti pullollaan kosmetiikkaa.

OSALLISTU ARVONTAAN TÄÄLLÄ (KLIK!)

Vielä kerran siis lämpimät onnittelut minulta ja Epiltä kaikille valmistuneille ja kesälomansa aloittaneille. Tästä tulee mahtava kesä. ♥


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.