JUHLAT KYNSILLÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Niinhän se armas aika taas joutui, ja koululaisten on aika kirmata kesälaitumille. Täällä viimeistellään juuri juhlavaa manikyyriä, sillä suuntaan pian juhlimaan niin 20 vuotta täyttävää serkkuani kuin myös hänen veljeään, joka valmistui tänään ammattiin. Taivaalta sataa kaatamalla vettä, joten eilinen asukokonaisuus vaihtuukin pitempiin puntteihin ja pitkähihaiseen, mutta säihkyvän säkenöivän kotimanikyyrin päätin toteuttaa säästä huolimatta.

candc31514

Hetken mielijohteesta kaivoin esiin kosmetiikkavarastojeni joukosta paketin Sally Hansenin kynsitarroja, joita blogini puolella nähtiin joka värissä ja kuosissa viime kesänä. Hurahdin tarroihin täysin ja nyt korkatessani tämän uuden setin säihkyvän pinkkejä glittertarroja, muistin taas, miksi tarrat veivätkään sydämeni. Ne ovat niin helppokäyttöiset ja kestävät, että moni lakka jää niiden varjoon. Sen lisäksi glitterlakkojen ystävänä, arvostan juuri tätä tarrakuosia. Kynsi näyttää aivan siltä, kuin se olisi lakattu pieniä glitterhileitä sisältävällä lakalla useampaankin otteeseen, mutta tarran poistaminen käy ilman tuskanhikeä. Toisin kuin monien glitterlakkojen.

Koska tarrainnostus nosti taas päätään, surffailinkin hetken Sally Hansenin kynsitarroja etsien netissä, ja hämmästyin suuresti, kun valikoimaa ei enää juuri löytynytkään. Onko tarrojen tuotanto lopetettu vai oletteko te onnistuneet niitä vielä jostain löytämään?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Manikyyrini on sekamelska glittertarroja ja valkoista L’Oréalin Color Riche-lakkaa sävyssä Snow in Megeve. Manikyyrissäni ei ole lainkaan loogista järjestystä, vaan tarrat asetin niille kynsille, joiden pinta ei tällä hetkellä ole parhaimmillaan. Valkoinen lakka oli sen sijaan nappihankinta. Se peittää täydellisesti kynnen jo parilla kerroksella ja kappas, manikyyrin värimaailma sopii paremmin kuin hyvin serkkuni lahjapakettiin.

Kerran jos toisenkin on lähtenyt mopo käsistä Ikean lahjapaperitarvikeosastolla. Mutta hey c’mon, vaaleanpunaista ei lahjapaketissa voi ikinä olla liikaa.. Mutta nyt, let’s get this partysaturday started!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

// Let’s get this party started! It’s time to celebrate my cousins. One of them turns 20 tomorrow and the other one, graduated from his school today! Congatulations to both of you. Because of this festive Saturday, I decided to make a cute manicure for the party by using Sally Hansen’s nailstickers and L’Oréal’s Color Riche-nailpolish. What do you think of this girly outcome?


Posted in kauneus and tagged by NOORA.