HUOMENNA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huomenna on valtavan tärkeä päivä. Yksi unohtumaton ja tapahtumarikas elämänvaihe on jäämässä  taakse, ja ehkäpä juuri sinä olet avaamassa ovea uusiin seikkailuihin. Mielesi on varmasti haikea, ehkäpä hieman pelokas ja jännittynytkin, mutta aiot nauttia joka sekunnista, niin huomenna kuin tulevaisuudessakin.

Mihin ikinä seikkailusi sinua sitten kuljettavatkaan, muista kuunnella sydäntäsi. Tuo kliseinen lausahdus on hyväksi havaittu ja sitä noudattaessasi teet päätöksiä ja valintoja, jotka tekevät sinusta onnellisen. Älä yritä miellyttää muita, vaan kulje pää pystyssä juuri sitä polkua, jonka olet itse valinnut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Voit olla varma siitä, että polku tulee välillä olemaan kivikkoinen ja poutapilvien edessä toisinaan myrskyää, mutta älä huoli, sateen jälkeen paistaa aina aurinko. Hymy kantaa pitkälle, ja reipas ja päättäväinen elämänasenne vievät sinut kohti unelmia ja onnistumisia. Kyllä sinä pärjäät.

Suuri seikkailu odottaa. Painat sitten huomenna lakin päähäsi tai annat hiustesi hulmuta kesätuulessa, olet onnellisen päiväsi ansainnut.

♥nnea.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MEKKO / DRESS  MANGO   LAUKKU / BAG MANGO  AURINKOLASIT / SUNGLASSES  RUT&CIRCLE

// Tomorrow is a big day here in Finland. We are celebrating the ones who are graduating from school and that day is always such an important day for everybody. It’s  time to close one door and open another one. I want to congratulate everyone who’s finishing their hard work at school tomorrow. It’s your day, enjoy.


Posted in muoti and tagged , by NOORA.