BLOGGAAJAT VAAKUNASSA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Blogini vaihtoi nyt virallisesti talviturkkiaan kesäisempään versioon. Ei höpsöt, en edelleenkään käytä turkiksia, mutta tuo banneri! Siitä minä puhun! Pitkästä aikaa päästin bannerinluontiaivosolut töihin ja väkersin uuden lookin blogilleni. Lopputulos on minunnäköiseni ja vaihtelu virkistää. Mitäs te tykkäätte?

Olen tällä hetkellä, erästä hottista lainatakseni, aivan LIEKEISSÄ tämän bloggaamisen suhteen. Juttu luistaisi niin hyvin, että blogin äärestä ei malttaisi poistua minnekään. Bloggaaminen on ihanaa, ja bloggaaminen on tuonut mukanaan elämääni niin paljon kaikkea upeaa. Kuten uusia tuttavuuksia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Blogimaailman vanha konkari, Shoelover-Ansku, kutsui koolle suuren joukon bloggaaavia kollegoitaan ja minulle oli valtava kunnia kuulua kutsuttujen joukkoon. Ja voi kuinka virkistävää olikaan se, että tapahtuma pidettiin Hämeenlinnassa eikä pääkaupunkiseudulla. Hämeenlinna on kaupunki, jonne haluaisin minilomalle. Siellä on niin paljon nähtävää, mutta liian usein tulee sen ohi vain pörhällettyä autolla tai junalla. Olemmekin Matin kanssa puhuneet, että kesälomalla voisimme viettää ainakin päivän Hämeenlinnassa. Voisin jopa uhrautua tuon historiaintoilijan kanssa kiertelemään vanhan linnan uumeniin. Mutta takaisin blogitapaamiseen..

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tapahtuman miljööksi oli valittu valtavan kauniilla paikalla oleva Hotelli Vaakuna. Pääsimme kurkistamaan myös hotellin sviitteihin, joista yhden oli stailannut iki-ihana Teuvo Loman. Voi kuinka kauniita unia noin ihanasti sisustetussa sviitissä varmasti näkisikään. Eikä ollut muuten maisemissakaan valittamista, unohtamatta myöskään sitä, että sviitissä asustelevat saavat kotiinviemisiksi Teuvon oman opuksen ja hotelliloma startataan heti käyntiin kuohuvan kera. Not bad, not bad at all.

Erityismaininta tässä kohtaa on annettava myös hotellin keittiölle. Blogitapahtuma oli maustettu niin herkullisella sormisyötävien buffetilla, että vielä tapahtuman jälkeenkin uneksin mansikkavaahtokarkkivartaista. Herkkujen lisäksi Ansku oli hankkinut tapahtumalleen paljon yhteistyökumppaneita ja olipa tuo ihanainen saanut hankittua paikalle myös ANNEN & ELLUN. Siis aivan mieletöntä! Olen ollut niin kauan kuin muistan Kumman kaa-fani ja tuon kaksikon lentävät lauseet ovat edelleen useasti käytössä. Matilta löytyy jopa paita, jossa lukee ”en fiskare från Närpes”.. Olinkin tästä kohtaamisesta niin innoissani, että kerroin teille siitä jo tässä fiilistelypostauksessa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

En ole kuitenkaan meidän perheemme ainut fani. Anne ja Ellu signeerasivat meille bloggaajille omat Anne ja Ellu lomamatkalla-sarjakuvakirjat, mutta minäpä ostin tapahtumasta myös meidän iskälle oman opuksen. Kun kerroin Minnalle ja Helille asiasta, he signeerasivat kirjan ”Nooran iskälle” ja kaivoivat vielä taskusta huulipunaa huulilleen, jotta saivat painaa signeerauksen yhteyteen myös pusut molemmilta. Voin kertoa, että iskä todellakin arvosti tätä lahjaa ja oli aivan hämillään, kun sen hänelle kiikutin.

Mutta muitakin ihania naisia tapahtumassa treffasin. Janet ja Reetta, olette molemmat aivan ihania, Ansku nyt on sellainen supertyyppi, että ansaitsisi näin onnistuneen tapahtuman järjestämisestä aplodit, Anna-Maria on yksi tyyli-idoleistani, Dahlia ja Taru olette aivan mahtavaa seuraa ja Nelliinan kanssa löysimme yhteisen Kumman Kaa-sävelen välittömästi. Tapasin hirveän liudan mahtavia bloggaajia lauantain aikana ja onkin ilo ja kunnia olla juuri teidän bloggaajakolleganne. Toivottavasti nähdään taas pian.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sain kotiinviemisiksi vielä kaiken lisäksi mielettömän goodiebagin, josta löytyi vaikka mitä ihanaa. Kiitos Ansku, kiitos Hämeenlinna, Vaakuna, A&E ja blogimimmit, you made my day.

// Finland is full of amazing and beautiful bloggers and I got to meet a few of them in Hämeenlinna last weekend when Shoelover-Ansku organized a happening for the lifestyle- and fashionbloggers. We had a great time and Ansku did a great job! The buffet was delicious and the girls were fun to be with. An excellent way to spend a Saturday, if you ask me!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.