SATOI SATOI ROPISI

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

candc29514candc295141

Hei vaan helatorstai ja kiitos tästä ihanasta sadepäivästä. On kylmä kuin Siperiassa, mutta minä oikein toivoin täksi päiväksi sadetta. Pomppasin ylös jo aamuvarhaisella hyppimään sänkyni viereen sadetanssia, ja se onnistui. Koko päivän sade on ropissut ikkunalautaamme. Sade oli nimittäin täydellinen tekosyy sille, että tänään ei tarvitsisi lähteä palvomaan aurinkoa tai tehdä oikeastaan yhtään mitään. Sain kuitenkin sadepäivän ansiosta kaksi valtavaa projektia, työhuoneeni siivoamisen ja pyykkirumban, kunnialla suoritettua ja ehdin kaiken lisäksi vielä käväisemään vanhempienikin luona. Päivä, jolloin ei olisi tarvinnut tehdä mitään, muuttuikin päiväksi, jolloin sain paljon aikaiseksi ja mikä parasta, huomenna on taas perjantai ja viikonloppu onkin jo ovella. Hirween ihania tälläiset arkipyhät.

.. se onkin sitten aivan eri asia, miksi tälläistä helatorstaita vietetään. Tiesitkö muka googlettamatta?

IMG_3699IMG_3676

NEULE / SWEATER VERO MODA (*blogin kautta saatu)  TEKONAHKAHOUSUT / FAKE LEATHER TROUSERS VERO MODA  BLEISERI / BLAZER  VERO MODA  TENNARIT / SNEAKERS CONVERSE  LAUKKU / BAG GUESS  SATEENVARJO / UMBRELLA VERO MODA HUIVI / SCARF GINA TRICOT

Ehdin myös pomppimaan hetkeksi sateeseen ja raahasinkin tuon prinssi Uljaani koiransa kera pienelle päiväkävelylle kanssani.  Puin päälleni tuon ruosteenpunaisen uusimman neuleeni ja kappas, listatessani äsken tuohon asutsekkaukseen vaatteitani, tajusin, että päälläni oli miltei pelkkää Vero Modaa. Tämä kertonee siitä, että olen löytänyt tuosta tutusta ja turvallisesta vaatemerkistä uuden suosikin.

IMG_3597 IMG_3665

Päivän parhaan uutisen saatoitkin jo bongata Instagramistani. Oma rakas mamini oli nimittäin löytänyt minulle aivan täydellisen valkoisen kynsilakan. Tuon lakan avulla niistä meloneistakin olisi tullut niiiin hienot.

Onnistunut sadepäivä siis kaikin puolin-
oletteko te nauttineet vapaapäivästä sadetta kuunnellen vai duuneja puurtaen?

// Who doesn’t love the rain, right? I was so happy about the rainy day, when I woke up. I got to finish so many ennoying projects here at home instead of sunbathing or something like that. Now my office is organized and I can enjoy the upcoming weekend without any worries. But what do you think of my rainy day’s outfit? My new red sweater is from Vero Moda’s new arrivals and in fact, almost everything I’m wearing at the moment is Vero Moda’s. New favourite brand I guess? How has your day been so far?


Posted in muoti and tagged by NOORA.