MELONEJA VAI LEPPÄKERTTUJA?

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

Rakastan kekseliäitä kesämanikyyrejä. Seikkailen usein kynsiblogien parissa samalla potien kateuden vihreyttä siitä, että joku osaa taikoa kotioloissa valtavan upeita lopputuloksia kynsilleen. Tekemällähän sen oppii, vai mitä, joten kaivoin taas viikonloppuna kynsilakat esiin ja päätin testata taitojani. Lopputulos oli kaikkea muuta kuin loistokkaan näköinen, mutta kuitenkin sen verran hauska ja helppo toteuttaa, että ajattelin vinkistä olevan iloa myös muille lakkailijoille.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

VESIMELONIT KYNSIIN:

1. Alimmaiseksi kerrokseksi sudin kynnelle Lumenen Gel Effect-lakkaa sävyssä Pellon laidalla.

2. Vesimelonin ja kuoren välinen sisushan on sellaista vaaleahkoa matskua, mutta koska valkoista kynsilakkaa ei kaapistani löytynyt, päätin sen sijaan sutia kynnen kärkeen kaksi kerrosta Lumenen CC Nail Concealeria, joka ajoi asiansa erinomaisesti.

3. ”Melonin kuoreksi” käytin Isadoran Wonder Nail-lakkaa, sävyssä Paradise Green.

4. Arkistojeni kätköistä löytyi pieni epämääräinen pullo mustaa lakkaa, johon dippasin ohuen siveltimen tehdäkseni kynsille vielä vesimelonin siemenet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Näpertelyjeni lopputuloksena syntyivät hauskat kesäkynnet, joista kolmea koristi herkullinen vesimeloni. Valkoinen lakka olisi ollut omiaan ja tehnyt meloneista aidomman näköiset, mutta kyllähän nuokin vesimeloneiksi tunnistaa. Tai leppäkertuiksi. Ei se ole niin justiinsa.

Melonikynnet voisivat sopia vaikkapa osaksi kesäjuhlalookia, ongelmaksi muodostuisi tosin vaan se, että kuka lakkaisi samaiset melonit oikeaan käteeni. Vasemmalla kädellä tälläinen lakkailu ei nimittäin onnistu vielä ollenkaan niin mallikkaasti kuin oikealla ja tuo Mattiseni tuskin on kovin innoissaan ajatuksesta, että laittaisin hänet lakkauspuuhiin..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ottakaapa vinkistä vaari ja valitkaa lakoiksi sellaisia, jotka kuivuvat nopeasti. Mikään ei ole nimittäin niin raivostuttavaa kerroksittain lakatessa kuin se, että luulit jo edellisen kerroksen olevan kuiva, kun alat sutia päälle seuraavaa. Itse olen ainakin niin malttamaton, että lakkavalintani osuivat nappiin ja koko projekti oli ohi ennen kuin hermo ehti mennä. Lumenen Gel Effect-lakkoja jaksan myös hehkuttaa edelleen, ne ovat vaan yksinkertaisesti aivan huikean hyviä.

Oletteko törmänneet viime aikoina näyttäviin kesälakkauksiin tai toteuttaneet niitä itse? Tämä tumpelo kaipaa lisää vinkkejä kesämanikyyreihinsä, joten laittakaahan kommenttiboksiin linkkejä tai ideoita, joiden takaa löytyisi mulle lisää lakkauksia, joista inspiroitua! ♥

// Summernails can be fun and delicious- here’s one tutorial to how to make your nails fresh and unique! You need four different nailpolishes to paint these cute watermelons on your nails. Be patient and use nailpolishes that dry fast. This look is perfect for the sunny summerdays and remember that chic nails can work as accessories also in the summerparties. Nailing it?


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.