TOUKOKUUN TÄRPIT

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

Tuntuu aivan pöhköltä tulla huhuilemaan tänne perjantai-iltana tälläisellä kesähelteellä, kun olen melko varma siitä, että 1/4 teistä on grillaamassa, toinen neljäsosa aloittelee juuri terassikauttaan ja loput ovat huljuttelemassa laiturilla varpaitaan aste asteelta lämpenevässä järvivedessä. Osuinko oikeaan?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Minä olen kotona. Istun parvekkeellani läppäri sylissä ja juon Muumipeikko-mukista kahvia ja yhtäkkiä huomasin unohtaneeni jotakin. Toukokuun lempparini. Keltainen toukokuu on jo kääntymässä kohta kesäkuuksi, enkä ole raottanut teille vielä toukokuun LivBoxia laisinkaan. Sinulla on vielä kaksi päivää aikaa. Koodilla curiousnoora saat nimittäin -15% alennusta LivBox-tilauksesi loppusummasta 25.5. asti. Me tilasimme koodilla Matin äidille kolmen kuukauden LivBoxit äitienpäivälahjaksi ja nyt täällä juuri pähkäilenkin josko käyttäisin koodin jonkun kesällä vuosia täyttävän ystäväni lahjaan..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sen sijaan, että esittelisin teille koko toukokuun boksin sisältöineen, haluan nostaa esiin tuotteiden top3:n. Tuotteet, joihin itse eniten ihastuin.

Iloisin yllätys boksissa olivat ehdottomasti Iberon tyylikkäät, mutta hauskannäköiset helmikorvakorut. Kermanvärisillä helmillä koristellut korvikset sopivat niin juhlaan kuin arkeenkin ja oli hauska löytää boksista tässä kuussa muutakin kuin kosmetiikkaa.

ACOn huulivoide sen sijaan pitää huolen siitä, että aurinko ei pääse UV-säteilyllään tekemään hallaa myöskään huulillemme ja herkullisen värisellä putkilolla pidät huolen myös siitä, että voiteen C-vitamiini ja Canola-öljy pitävät hymyhuulesi pehmeinä ja kosteutettuina.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kolmas suosikkini oli ehdottomasti tämän pienen ja sievän Dolce-pullon sisältö. Olen säästänyt kaikki LivBoxeista saadut tuoksunäytteet, sillä ne ovat aivan erinomaisia matkalla mukana. Täysikokoisen hajuvesipullon kantaminen matkalaukussa on aivan turhaa, kun tuoksunäytteistäkin tavaraa riittää pitkäksi aikaa. Dolce & Gabbanan naisellinen ja valkoista amaryllista sisältävä tuoksu oli kaiken lisäksi äärimmäisen ihana uusi tuttavuus.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä postaus oli vain pieni pintaraapaisu siitä millainen uskomattoman hurmaava sekoitus toukokuunkin LivBox jälleen oli. Uskaltaisin väittää, että tästä boksista löytyi taatusti jokaiselle jotakin. Mikä oli sinun suosikkisi?

Aurinkoista perjantai-iltaa kaikille, huomenna on luvassa aivan mahtava päivä. ♥

Sisältää mainoslinkin. Bloggaajalle ei kerry tuloja linkin kautta tehdyistä tilauksista.

// Receiving the LivBox is always so exciting. The box is time after time full of interesting cosmeticproducts to try out, and here’s only a few of my favourites. It was such a nice surprise to find also Ibero’s earrings from the May’s box!


Posted in kauneus and tagged by NOORA.