PERJANTAIPIRKKO #36

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

pirkko36

Rakkauslaukku. Rakkauskengät. Niin ja toki se rakkauspakkauskin. Me bloggaajat olemme selvästikin sydämellistä porukkaa ainakin mikäli sanavalintoihimme on uskominen. Rakkaus-etuliite voidaan yhdistää oikeastaan ihan kaikkeen. Kaulakoru voi olla rakkausstatementkaulakoru tai pusero must-have-rakkaus-paita. Love is all around us.

Mutta millä muullakaan termillä voisi kuvailla palavaa rakkauttaan uutta rakkaushankintaa kohtaan?

Rakkaudentäyteistä viikonloppua omat pikku rakkauspakkaukseni! <3

| INSTAGRAMISSA @CURIOUSNOORA |  | CURIOUSNOORA FACEBOOKISSA |

// What are you talking about Pirkko? It’s pretty difficult to translate this week’s Pirkko-comic, but as you can see, Pirkko has fallen in love with her new items. In Finland, many bloggers use the word ”love” when they describe their new purchases. For example, ”my new lovebag”, ”these are my new loveshoes”.. Pretty weird, I know.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.