PRESSIPÄIVILTÄ BONGATTUA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Vihdoin sain aikatauluni järjestettyä niin, että pääsin mukaan bloggailuhistoriani ensimmäisille pressipäiville. Olo tuntuikin varsin etuoikeutetulta, kun pääsin eri pr-toimistoissa tutustumaan tulevien kausien uutuuksiin etunenässä. Valtavan tuotemerkkivalikoiman joukosta yritin tallentaa myös teille näytille mielenkiintoisimpia bongauksiani, jotta pääsemme yhdessäkin intoilemaan tulevien mallistojen trendeistä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos totta puhutaan, olisin voinut omistaa koko tämän postauksen alla näkyvälle kattilalle. Se on muumikattila ja se on ihana! Jos keittiötäni koristaisi tälläinen kattila, pysyisin minäkin ehkä paremmin hellan ääressä ruokaa laittamassa. Muumi Jam-emalikattilan lisäksi sarjaan kuului muitakin aarteita, mutta kyllä tuo musta kattila vei voiton kaikista. Jokohan on liian aikaista alkaa kirjoitella joulun toivelistaa?

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaatteiden saralla huomioni kiinnittivätkin sitten useammatkin eri merkit ja tuotteet. Löysin itseni toistuvasti ihastelemasta muun muassa Indiskan tarjontaa ja valloittipa sydämeni myös pastellinsävyinen takkikin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pressipäiviltä sai imettyä inspiraatiota niin kodin sisustamisen kuin asusteiden ja vaatteidenkin osalta ja Helsingin sateinen sää sopikin erinomaisesti jo tulevan syksynkin fiilistelyyn. Kun olin tarponut kaatosateessa ympäri Helsinkiä koko päivän, oli tämän bloggaajan energiat käytetty nolliin. Sen taisi huomata myös lipunmyyjä, joka ehdotti, että mikäli haluan, löytyisi junasta täysin vapaa perheosasto sohvineen minun käyttööni.

Kyllä kiitos, I’ll take that!!

Psst. Instagramin (@curiousnoora) puolelta löydät lisää kuvamatskua päivästäni!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

// What a day! I got to see a lot of new arrivals and I had so much fun in Helsinki yesterday. My favourite? Well the Moomins of course!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.