SIIS MÄ EN KESTÄ, EN KESTÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Siis mä en kestä. En oikeasti kestä. Se on niin ihana.

Kun postiluukusta alkuviikosta kolahti minulle Uhanaa postia, alkoi sydämeni tehdä kärrynpyöriä ja silmissä vilkkua sydämen kuvia- Uhanan ja Muotikirppiksen yhteistyökangaskassi on ihana. Siis en kestä. Niin ihana.

IMG_3315 IMG_3338 IMG_3320

Suursuosion viime vuonna saavuttanut Tampereen Muotikirppis tulee taas toukokuussa ja jälleen kerran myös minut löytää uusia koteja etsivien aarteideni kanssa myyntipöydän takaa. Muotikirppis ja Uhana Design ovat toteuttaneet tuon ihanaisen kangaskassin yhteistyönä ja koska tiedän, että monikaan ei jaksa odottaa kassin hankkimista Muotikirppikseen asti, voit tilata sen vaikka saman tien 10 euron hintaan täältä (klik!). Muistinko jo sanoa, että se on ihana? Tarkoitan siis Uhana.

Samalla on ehdottomasti infottava teitä myös Muotikirppiksen omasta tyylikisasta. Nyt, kun kevätaurinko innostaa teitä taas inspiroiviin asuihin, tägätkää ne ihmeessä niin Facessa kuin Instassakin tägillä #Muotikirppistyyli. Skaban voittaja saa itselleen 150 euron arvoisen lahjakortin Tampereen Studio25:seen, joten tätä kisaa ei kannata missään nimessä missata!

Ja nyt on viimeistään aika merkitä kalenteriin Muotikirppiksen ajankohta 18.5. – siellä nähdään!

IMG_3319 IMG_3357 IMG_3309

Uusi kangaskassini pääsi siis oikeutetusti osaksi vappuasuani (ja varoituksen sanana voin jo mainita, että tämä kassi tulee olemaan asukuvien kiintotähti vielä monesti..). Ärsyttää niin kovin, kun mukavaan kevätasuun oli lisättävä vielä kotoa lähtiessä mukaan niin-nähty-huivi, joka ei värimaailmaltaan oikein istunut kokonaisuuteen. Sillä vältettiin kuitenkin vappuflunssa ja eiköhän tuo suhteellisen näyttävä takki vienyt kuitenkin huomion luottohuivistani.

TAKKI  / JACKET H&M    MEKKO / DRESS VILA   KENGÄT / SHOES NELLY SHOES   KASSI / BAG UHANA DESIGN  HUIVI / SCARF LINDEX

Vappuasuksi tämä look sopi erinomaisesti, mutta täydellisimmillään tuo takki olisi varmastikin kokomustan asukokonaisuuden kanssa. Pitsimekko oli kuitenkin erinomainen valinta kevätiltaan ja välillä enemmän on enemmän. Vappupäivän aamuna saikin sitten jo taas kaivaa toppatakin kaapista esiin- toukokuun ensimmäinen ja takatalvi eivät tosin kombona olleet oikein minuun mieleeni.

Parasta perjantaita teille pikkumuruset. ♥

// Here in Finland, celebrating the first of May is a big deal and I wanted to wear something fun but chic to the Vappu-party. I love that jacket, but even more j’adore that bag from Uhana Design. Isn’t it the cutest ever?!


Posted in muoti and tagged , , by NOORA.