PERJANTAIPIRKKO #34

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

pirkko34

Pirkon blogilukulistalla on tällä hetkellä niin paljon mahavia mammoja, että hänkin halusi oman vappupallon tulevan vapun varalle. Pirkon pallo sisältää tosin vain heliumia, toisin kuin ihanien tulevien mamien, mutta niin tai näin, Pirkko on niin hullaantunut näistä kaikista vauvantuoksuista uutisista! Iso hali myös Pirkon ylimmälle ystävälle Iinalle bebeineen; oli suuri kunnia tehdä blogivierailu Iinan blogissa näin suurien uutisten merkeissä.

Muutama vappupallo on tosin poksahtanut jo ennen vappua ja Pirkko lähettääkin aurinkoisia onnitteluja niin Xenialle, Laapalle, Minnalle kuin Malenamillekin! <3

| CURIOUSNOORA INSTAGRAMISSA @CURIOUSNOORA | | CURIOUSNOORA FACEBOOKISSA |

// So many moms-to-be on Pirkko’s readinglist at the moment. Congrats to all of you! <3


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.