TAVATTASKO HEI TORILLA?

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olenko takinkääntäjä, jos ihan vilpittömästi toivon, että Tampere nappaa tänään pojan kotiin? Tapparasta en vieläkään välitä, mutta noh, kyllä te tiedätte.. Nääs.

Ajattelin aamulla, että aurinkoinen sää on karkottanut teidätkin koneiden ääreltä ulos auringosta nauttimaan, ja mietinkin josko pitäisin kokonaan blogivapaan päivän. Yritin. En onnistunut. Täällä taas ollaan. Minulla on nimittäin jälleen paaaaljon asiaa postattavaksi ja huomiselle suunnitteilla on hohtavanvalkoinen arvontakin.

Erätauko on pian taputeltu ja nyt jäädään jännittämään saapuuko kiekkomestaruus vihdoin tänne Manselaan. Matti haki mulle Ärrältä juuri lohtujätskin; kun kerta kissapedot eivät finaaliin asti tietään karjuneet, onpa edes hieman lohdullisempaa katsella telkkarista jäden kera, kun kirvesrinnat nappaavat mestaruuden.

 … enhän menetä Ilveskissanaisen titteliäni tämän postauksen vuoksi?

// Ice-hockey and icecream, sounds like a plan.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.