NÄHDÄÄN!

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Niin hullunkuriselta kuin se kuulostaakin, silmälasit ovat minulle työväline. Istun parhaimmillaan tietokoneen ääressä 12 tuntia päivässä, ensin 8 tuntia työkoneella, sitten vielä muutaman tunnin kotona blogin ääressä, joten sen lisäksi, että hiirikäsi huutaa välillä hjälpa mig, ovat myös silmäni kovalla koetuksella.

Olen nyt muutaman viime vuoden aikana käynyt näöntarkastuksessa vuosittain, viimeksi viime syksynä, ja vaikka vahvuuksia ei laseissani juuri olekaan, huomaa eron esimerkiksi koneella istuessa välittömästi. En lasit päässä siristele silmiäni ollenkaan, näen selvästi terävämmin ja koneella istuminen ei aiheuta päänsärkyä. Väitän, että ratkaisevassa asemassa ovat siis silmälasit, joita olen alkanut nyt käyttää yhä ahkerammin.

Faktahan on myös se, että laseille eduksi on se, että ne myös näyttävät hyviltä. Maailma on pullollaan erilaisia kehysvaihtoehtoja ja itsekin olen pyrkinyt valitsemaan aina kehykset sen pohjalta, että ne myös istuisivat tyyliini. Kun sain käsiini lahjakortin Instrumentariumille, lähdinkin innoissani tutustumaan Suomeen rantautuneeseen FLEYE-kehysmerkkiin.

Nyt voidaankin kysyä mitä yhteistä on Nooralla ja Tanskan kuninkaallisilla..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FLEYE edustaa värejä, persoonallisuutta ja innovatiivista suunnittelua, joka on noussut suureen suosioon ympäri maailman, muidenkin kuin kuninkaallisten keskuudessa. Kehykset ovat saaneet inspiraationsa niin pohjoismaisesta mytologiasta kuin tanskalaisesta luonnosta  ja historiallisesta arkkitehtuuristakin. Sovitellessani laseja päähäni Instrumentariumissa, en voinut välttyä huomaamasta kuinka kauniita ja tyylikkäitä lasit olivatkaan. Värejä löytyi joka lähtöön, muotoilu oli kekseliästä ja valikoimaa löytyi kattavasti niin naisille kuin miehillekin.

Tarkkaavaisimmat Instagram-seurailijani pääsivätkin jo jokunen viikko sitten vaikuttamaan lasivalintaani. Graffitinharmaat, kevyet pinkkisankaiset lasit saivat monen monta peukutusta ja lopulta päädyin ne itselleni valitsemaan. Nyt saatuani lasit käyttööni, olen enemmän kuin tyytyväinen valintaani. Selkeälinjaiset, tyylikkäät ja klassiset pokat ovat täydelliset. Ne istuvat tyyliini ja päähäni hyvin ja tekevät koneella istumisesta ehkäpä vielä hitusen mukavampaa.

Mitä mieltä olette, osuiko kehysvalinta nappiin?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lahjakortti Instrumentariumiin saatu blogin kautta.

// In love with FLEYE, I must say!! I received these beautiful designglasses from FLEYE as a gift and I have a feeling, that these glasses are my all-time-favourites! They look so stylish and chic and I like those pink details so much. Extremely innovative and well-designed glasses if you ask me. What do you think?


Posted in muoti and tagged , by NOORA.