ISN'T SHE LOVELY?

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

On harvinaista herkkua välillä päästä kameran toiselle puolen kuvailemaan asukuvia. Halusin kuitenkin ehdottomasti eilen ikuistaa tyylikkään matkaseuralaiseni asukuviin tehdessämme tyttöporukalla pikavisiitiin Helsinkiin.

Sillä välin, kun mami ja mummu suuntasivat Ateneumiin Tove Jansson-näyttelyyn, me Roosan kanssa vietimme aikaa Helsingin keskustassa niin blogijuttujen kuin shoppailunkin parissa. Muutaman tunnin reissu pääkaupunkiseudulle virkisti mieltä ja oli mukavaa kaikessa rauhassa koluta läpi alennusmyyntejä erinomaisessa seurassa, ja tavata tuttujakin toki! Terkut Mimmille ja Pauliinalle! <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TAKKI / JACKET  IVANA HELSINKI

Seuralaiseni asu istui Helsingin katukuvaan upeasti. Persoonallinen Roosa hankki tuon upean takkinsa vain jokin aika sitten Ivana Helsingiltä ja pakko myöntää, että värikäs takki istuu Roosan tyyliin täydellisesti. Tarkoin harkitut asusteet huulipunaa myöten viimeistelevät tämän tyylikkään lookin ja värimaailma on enemmän kuin kohdillaan. Ihana typy vai mitä! Kadehdittavaa, kuinka joku osaakaan koota koko vaatekaappinsa niin, että jokainen vaatekappale istuu omaan persoonaan. Roosalla on tietty oma tyylinsä, joka korostuu niin arjessa kuin juhlassakin, enkä voi kuin ihailla sitä kuinka hurmaavia asukokonaisuuksia Roosan yllä kerta toisensa jälkeen näkeekään. Lupaan pakottaa hänet toistekin objektiivini eteen.

Nyt lupaan pysytellä taas hetken aikaa Tampereella, voi odotan jo niin tämän vauhdikkaan viikon loppua ja pääsiäislomaa. Muutaman päivän breikki tekee nyt enemmän kuin hyvää. Suunnittelimme Matin kanssa vuokraavamme kasan leffoja pitkänä perjantaina ja nauttivamme siitä, että ei ole mitään tekemistä.  Osaakohan sitä vaan pysyä paikallaan? Epäilen vahvasti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

// Isn’t she lovely? This gorgeous blond lady is my stunning little sister Roosa. Her stylish new jacket is from Ivana Helsinki and while we were visiting Helsinki yesterday, I just had to take outfitpictures of her. I love this look, and her personality. Stunning and spicy lady who knows how to be chic.


Posted in muoti and tagged by NOORA.