INSPIRING SNAPSHOTS

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olisi mielenkiintoista tietää kuinka monta järjestelmäkameraa Ravintola Sipulin Talvipuutarhaan oli viime lauantaina kokoontunut. Bloggaajatungoksesta päätellen voisin arvella, että MONTA. Indiedaysille pisteet kotiin äärimmäisen hyvin järjestetystä inspiroivasta bloggaajapäivästä, joka oli koonnut Helsinkiin toinen toistaan tyylikkäämpiä bloggaajia ympäri Suomen. Tuttuja naamoja käveli vastaan yksi jos toinenkin, ja välillä sitä menikin aivan hämilleen, kun tuntui siltä, että sitä pitäisi morjestella joka toista vastaantulijaa! Kunnes sitten muistin, että ai niin, heillä tuskin on hajuakaan siitä kuka minä olen vaikka heidän blogejaan lukisinkin. Know the feeling?

Bloggaajien lisäksi paikalle oli kokoontunut suuri joukko eri yritysten edustajia. Itse kävin hehkuttamassa muun muassa palavaa rakkauttani OM-D E-M10-järjestelmäkameraani kohtaan Olympuksen tiskillä, muistelemasssa mennyttä Lontoon Muotiviikkomatkaa Lumenen ihanien tyttöjen kanssa ja löytyipä paikalta myös vanhan tutun yhteistyökumppanini Vallilankin lounge. Joka makuun jotakin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuten Kertun kanssa iltagaalassa juttelinkin, on aina yhtä ihanaa tavata sellainen bloggaaja ensimmäistä kertaa, jonka blogia olet jo pitkään lukenut. Vaikka blogin pitäjän oppiikin monesti ”tuntemaan” jo hänen bloginsakin välityksellä, on aivan ihana tavata bloggaaja kasvotusten ja vaihdella kuulumisia. Olikin siis enemmän kuin ihanaa tavata teidät Taru, Ansku, Dahlia, Sara, Annika O., Erika, Anna-Maria, MinttuVilmaMinttu ja muut, joiden kanssa päivän aikana ehdittiin moikata tai tutustua!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Menneestä lauantaista jäi siis mukaan jälleen mahtavia uusia tuttavuuksia, jännittäviä kotiinviemisiä ja L´oréalin ständiltä muun muassa eräs vaaleanpunainen hiusväri, jota pitää päästä jälleen testailemaan. Ja päivä todellakin tarjosi inspiraatiota! Björn Borgin kirkkaat treenivaatteet suorastaan huusivat luoksensa, Lumenen kynsille tarkoitetulla CC-peitevärillä tein jo pikamanikyyrin kynsiini, ja Vallilan loungessa oleva matto piirtyi verkkokalvoilleni välittömästi (se saattoi tosin johtua myös siitä, että paitani mätsäsi siihen täydellisesti..). Kansainvälisiä tuulia tapahtumaan toi supersuosittu Kissie ja näin jälkikäteen minua harmittaa kovasti, että en tajunnut kuvailla tapahtumassa myös streetstyle-kuvia. Ette uskokaan kuinka tyylikästä porukkaa Talvipuutarhassa oli liikenteessä. <3

Tälläisissä tapahtumissa sitä aina muistaa yhä kirkkaammin sen, kuinka palavasti rakastankaan bloggaamista. Motivaatio kirjoitella on ja pysyy korkealla, kun välillä pääsee vaihtamaan kuulumisia alan ammattilaisten kanssa. Kiitos Indiedaysílle mukavasta päivästä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

// Last Saturday I spent an amazing day with other bloggers when Indiedays organized an event for bloggers in Helsinki. I met so many inspiring new bloggers and old friends of mine and I had an extremely fun day. You just gotta love blogging, right? I do, I do!! Here’s some snapshots from the event.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.