OH MY, IT'S MONDAY AGAIN

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TAKKI/ JACKET H&M  PAITA/ SHIRT H&M  HUIVI/ SCARF GINA TRICOT  FARKUT/ JEANS LIU JO (*blogin kautta saatu)  LAUKKU/ BAG GUESS  KENGÄT/ SHOES CONVERSE  AURINKOLASIT/ SUNGLASSES H&M

Takana on niin mukava ja erilainen viikonloppu, että se olisi minun puolestani voinut jatkua vielä vaikka hieman pidempäänkin. Olin koko eilisillankin vielä yhtä hymyä, kun muistelin edellisillan Blog Awardseja ja ihania mimmejä, jotka pääsin tapaamaan. Ilmeisesti Matillakin oli ollut rentouttava viikonloppu, teki nimittäin oikein pahaa palauttaa mieheni tänä aamuna todellisuuteen, kun hän luuli aamulla, että tänään on sunnuntai.. No tämä viikko onneksi huipentuu pitkään pääsiäisviikonloppuun, joten nämä neljä arkipäivää jaksaa puurtaa läpi vaikka päällään seisten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Juhlimisen yksi parhaista puolista on se, että saa laittaa itsensä juhlakuntoon ja kaivaa naftaliinista esiin juhlamekot ja korkkarit. Pahoin pelkään, että ID Awards-lookini ei tallentunut kameroiden muistikorteille lainkaan, mutta pienen sneak peekin asustani pääset kurkistamaan Veeran blogista ja Instagraminkin puolelta yksi kuva juhlatyylistäni löytyy. Ylläni oli siis Nanson ihana musta pikkumusta ja harteilla Zaran upea neonpinkki villatakki, jonka lupaan kuvata teille paremmin vielä tällä viikolla- löysin nimittäin neuleen Zarasta lauantaina ja se vei jalat alta välittömästi värillään!

Bilefiilisten jälkeen sunnuntai kuluikin sitten varsin rennoissa vaatteissa, kotimaisemia kierrellen tässä samassa asussa, joka oli ylläni jo parisen viikkoa sittenkin. Nyt hyvällä mielellä kohti uutta viikkoa ja uusia seikkailuja, seuraava seikkailu suuntautuu itse asiassa jo huomenna Helsinkiin, joten menoa ja meininkiä riittää tällekin viikolle. Me likey!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

// After a partyweekend spent in Helsinki, it was nice to spend my Sunday in a comfortable look here in Tampere. The outfit consists of my old dear favourites and even though the look was quite dark and boring, it was perfect for the sunny spring weather. Still, I’m desperately waiting for the upcoming summer! Summerclothes, I miss you so much!


Posted in muoti and tagged , by NOORA.