HÖYHENENKEVYT KENGURU

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä oli oikeasti ensimmäinen kertani.

Purkit ja putelit, joiden kylkiä koristaa kenguru, ovat toki minullekin tuttuja, onhan blogimaailma ja kaupan hyllyt niitä pullollaan, mutta koskaan aiemmin en ole tuon merkin tuotteisiin tutustunut lähemmin.

Kun hiukseni nyt alkavat pitkän pidennyskierteen jälkeen olla jälleen kunnossa, olen alkanut hemmotella niitä yhä enemmän. Jotta vaaleat hiukset pysyvät elinvoimaisen näköisinä, sopivien hiustenhoitotuotteiden löytäminen on tärkeää. Olen rakastunut päätä pahkaa SexyHairin shampooseen ja hoitoaineeseen, jotka sopivat vaalennetuille ja pitkille hiuksille täydellisesti. Shampoon ja hoitoaineen ostankin siis aina kampaamokäynnin yhteydessä, jotta hyväksihavaitulla tuotesarjalla saan ylläpidettyä hiusteni kuntoa. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun tuo tutun näköinen kenguru loikkasi sitten eräänä päivänä postiluukustani alas, oli aika ottaa askel tuntemattomaan ja testata mihin hennoille hiuksille tarkoitettu ravitseva Aussien tehohoito pystyy. Ja pystyihän se. Vaikka mihin.

Syväravitsevat hoitotuotteet latistavat usein hiukseni niin, että tuollaisen käsittelyn jälkeen ne kaipaavat jo seuraavana päivänä pesua. Aussien uusi 3 Minute Miracle Light-hoitotuote Deep Treatment Mousse oli koostumukseltaan kuitenkin niin kevyt, että tämä poishuuhdeltava tuote jätti hiukset ihanan ilmaviksi. Moussemainen hoitotuote levitettiin hiuksiin shampoopesun jälkeen ja annettiin sen vaikuttaa hiuksissa kolme minuuttia. Omaa luottotuotehoitoainettani en tuon jälkeen hiuksiin laittanut, vaikka arvelinkin josko saisin hiuksiani selvittyä auki ollenkaan. Sainhan minä. Helpostikin.

En enää lainkaan ihmettele miksi tuotteen kanssa samaa pakettiin oli pakattu höyhen.

Höyhenenkevyt. Täydellinen adjektiivi kuvaamaan tätä tuotetta.

Postauksessa esitelty tuote blogin kautta saatu. Tuote saapuu kauppoihin huhtikuussa, suositushinta 13,90€.

// My first time ever. I have never before tested Aussie’s products for some reason, but now after trying out Aussie’s 3 Minute Miracle Light-product, I am speechless. It really works, in three minutes, and my hair has never felt so soft and healthy after any conditioner.


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.