HOW TO: PITSIÄ PÖKSYIHIN

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Parisen kuukautta sitten harmittelin äidilleni ääneen sitä, että lempifarkkujeni kulutusten ympärille oli muodostunut niin suuri reikä, että farkkuja ei ainakaan oikein työkäytössä voisi enää käyttää. Toisinaan nuo farkkuihin valmiiksi kulutetut reiät saattavat alkaa pikku hiljaa kasvaa ja kasvaa ja kun polvessa ammottaa kämmenen kokoinen reikä, eivät farkut enää oikein sovellu siistiin toimistotyöhön, muihin kesämenoihin kylläkin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mamini on kävelevä niksipirkko ja pian äiti jo hakikin ompelulaatikostaan minulle palan pitsiä. Hän ehdotti, että ”paikkaisin” farkkuihin tulleen reiän pitsinpalalla niin, että saisin farkkuihin sekä kivan uuden yksityiskohdan että ammottavan aukon peitettyä jälleen ”työkelpoiseksi”.

candc

Laitoin äidin neuvon korvan taakse ja nyt viime viikonloppuna, kun haaveilin jo lämpenevistä kevätpäivistä ja reikäisten kesäfarkkujen käyttöönotosta, ryhdyin tuumasta toimeen ja kuvasin teille samalla operaatiostani tutoriaalin. Farkuista tuli erinomaiset, kivannäköiset ja persoonalliset ja voin kertoa, että meinasin pudota eilen tuoliltani, kun Instagramia selaillessani törmäsin tuohon yllänäkyvään @fashionstorefi:n kuvaan.

Voi Guess, mami ehti jo ensin. Nämä tuunatut pöksyt tulette näkemään asukuvissa pian!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

// Here’s an easy tip to how to give your old jeans a whole new, and girly, look! In one of my favourite jeans, there was this huge hole, which made the jeans look quite old. My mom suggested that I would add a piece of lace under the hole and here’s the outcome. What do you think?


Posted in muoti and tagged by NOORA.