SINULLEKO IKIOMA PICCOLO?

CURIOUSER & CURIOUSER | ruoka

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meillä juotiin viikonlopun aikana paljon kahvia. Me maistelimme ja herkuttelimme, ihastuimme uusiin makuihin, tuulisen lenkin jälkeen lämmittelimme höyryävien kahvikuppien äärellä ja salitreenin jälkeen maistui viileä ja virkistävä jäätee. Voisinkin siis todeta, että jokin aika sitten saamani Dolce Guston kapselikone on ollut kovassa käytössä.

Instagram-seurailijani tietävätkin jo millaisen herkullisen lähetyksen sain perjantaina. Instan puolella jo lupailinkin, että tänään myös täällä blogin puolella starttaillaan käyntiin arvonta, josta olen niin kovin innoissani. En malta odottaa, että saan arpoa kanssanne kapselikoneen, josta tiedän olevan iloa voittajalle, oli hän sitten kahvin, teen tai vaikkapa kaakaon juoja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yhteistyössä Nescafé Dolce Guston kanssa järjestämme nyt kahvintuoksuisen arvonnan, jonka palkintona on Nescafé Dolce Gusto Piccolo-kapselikeitin sekä kahvia. Kapselikone on keittiömme ehdottomasti käytetyin kodinkone, ja koska valikoimaa kapselien saralla löytyy niin hurjasti, tuntuu siltä, että kahvin juominen ei ole enää vain opittu tapa vaan myös mahdollisuus tutustua uusiin makuihin ja rentoutua virkistävän kuuman juoman äärellä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Arvonnan osallistumisaika alkaa nyt ja päättyy sunnuntaina 13.4.2014 klo 21:00. Voit osallistua arvontaan jättämällä kommentin tämän postauksen kommenttiboksiin. Koska kyseessä on niin herkullinen ja ainutlaatuinen palkinto, haluan tarjota tupla-arvan teille, jotka seurailette blogiani vakituisesti vaikkapa Blogilistan, Bloglovinin, Facebookin tai Instagramin (@CURIOUSNOORA) kautta. Mainitsethan tästä myös kommentissasi. Älä myöskään unohda kommentistasi sähköpostiosoitetta!

Onnea matkaan, tätä arvontaa ei kannata jättää välistä! ;)

Arvonta toteutettu yhteistyössä Nescafé Dolce Guston kanssa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

// This Dolce Gusto-giveaway is only for my readers living in Finland. But I want to tell you something; Dolce Gusto is the best. There’s so many coffees to try out and I’m so excited about this amazing machine. My favourite? Chai tea latte, no wait! Maybe Marrakesh Tea, oh, I don’t know, they are all good!


Posted in ruoka and tagged , by NOORA.