PERJANTAIPIRKKO #30

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

PIRKKO30

Pirkko sai huikean hienon syntymäpäivälahjan;
ME OLLAAN EHDOLLA!

Minulla on täysi työ repiä Pirkkoa alas pilvilinnoistaan, mutta nyt on kyllä pakko sanoa, että olen hurjan onnellinen. Pöytälaatikoissani pitkään asustanut Pirkko on tullut tärkeäksi osaksi blogiani ja voin vilpittömästi, sydän onnesta sykkien todeta, että tälläinen tunnustus tuntuu hyvältä.

Mikäli Pirkko on mielestäsi tervetullut uusi raikas tuulahdus blogimaailmassa, pääset antamaan äänesi hänelle Blogiuudistaja-kategoriassa Indiedays Blog Awardseissa tästä (klik!). Melkoisen kovassa sarjassa me tuolla Pirkon kanssa painimme, mutta jokaiselle äänestäjälle haluan lähettää virtuaalisia lentosuukkoja kiitokseksi.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ehdokkuus osui nyt muutenkin juuri hauskaan saumaan, kun tällä viikolla on vietetty blogin puolella Pirkkoviikkoa. Facebookin puolella on arvottu paita ja Instagramin puolella avaimenperä ja nyt on aika laittaa kaksi kappaletta Pirkko-muistivihkoja (A4) jakoon. Laita Pirkolle ääni menemään (tämä on siis toki vapaaehtoista :D) ja jätä kommentti tämän postauksen kommenttiboksiin niin olet mukana muistivihkojen arvonnassa. Palkinnot (2 kpl) arvotaan sunnuntaina 30.3. klo 18:00.

| CURIOUSNOORA INSTAGRAMISSA @CURIOUSNOORA |  | CURIOUSNOORA FACEBOOKISSA |

// Pirkko is nominated on Indiedays Blog Awards! Click here and vote for Curiouser & Curiouser on the Blogiuudistaja-category.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.