ASUA AURINGOSSA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_2693IMG_2675IMG_2683

Laitetaanko veikkaus pystyyn siitä, kuinka pian tuo takanani siintävä maisema muuttuu vihreäksi? Jokohan pääsiäisenä saataisiin värikuvia näiden seesteisten ruskeiden peltomaisemien sijaan?

Epun väritys sopii tähän vuodenaikaan tosin täydellisesti. Pikkuinen hukkuisi tuonne heinien sekaan ilman tyylikästä, ja valitettavasti aivan liian suurta, slipoveriaan.

IMG_2741 IMG_2704 IMG_2730

Eilinen oli ihana päivä, niin sään puolesta kuin muutenkin. Pirkko sai kuulla ihania uutisia, ja minä pääsin hetkeksi pötköttelemään hierontaan. Oli pitkästä aikaa niin hyvä fiilis, kun hartiat ja niska saatiin jumeista kuntoon ja lähdinkin vielä reippaana nautiskelemaan auringonpaisteesta Matin ja Epun kanssa lenkkipolulle. Vaikka salilta saakin ammennettua melkoisen määrän extraenergiaa arkeen, ei mikään voita auringonpaisteen ja raikkaan ulkoilman yhdistelmää.

Ihan lenkkikuteissa en kuitenkaan tuolle virkistävälle päiväkävelylle lähtenyt, vaan ylläni oli tämän hetken lempivaatekappaleitani. Lontoon Muotiviikkoja varten saamani Liu Jo:n farkut ovat olleet luottopöksyni nyt helmikuusta asti ja vihdoin kelien puolesta on käyttöön voinut ottaa myös tuon huikean kauniin kevyttoppatakin, joka tuli muuten Fashionstorelle myyntiin vihdoin viime viikolla. Takin huikaisevan kauniit ”timanttiyksityiskohdat” kimaltelivat auringossa niin kirkkaasti, että valokuvaajanikin meinasi kuulemma takkia kuvatessaan sokaistua.

IMG_2719

Hempeät pastellisävyt ovat tuoneet kauppoihin kevään mukanaan ja sen ihanaisen seeprapaidan mukana vaatekaappiani täydentämään saapui Mart of Chinalta myös tämä keväinen neulepusero. Höyhenenkevyt vaaleansininen pusero sopii sävyiltään kauniisti niin farkkujen kuin beigen kevyttoppiksenkin kaveriksi. Asu olikin väriensä puolesta kovin minunnäköiseni ja viihdyin siinä erinomaisesti. Kuinka moni asukriisi ratkeaakin vain sillä, että löytää vaatekaappiinsa muutaman luottotuotteen; esimerkiksi ne täydelliset farkut.

KEVYTTOPPATAKKI / JACKET LIU JO (*blogin kautta saatu)  FARKUT / JEANS LIU JO*  TENNARIT / SNEAKERS CONVERSE  PUSERO / SHIRT MART OF CHINA*  AURINKOLASIT / SUNGLASSES DOLCE & GABBANA  HUIVI / SCARF LINDEX

IMG_2737 IMG_2747

Ja siitä pääsiäisestä puheen ollen. Avasin tällä viikolla virallisesti suklaamunakauteni. Mä rakastan Kindereitä ja kävinkin jo Tokmannilla hamstraamassa hirveän läjän munia jääkaappiimme. MUTTA. MUTTA. Miksi ihmeessä ne yllärit ovat nykyään niin surkeita? Oi niitä aikoja, kun tenavana munista keräiltiin niitä sellaisia pikkuhahmoja, muistatteko? Minulla oli valtava kokoelma kilppareita, hippoja ja krokotiileja!

Eilen sain jälkkäristäni tälläisen.

IMG_2753

Se on kai koira, jonka pää avautuu ja sen sisuksiin saa piiloon tuollaisen kuvasarjan. Siis mitä ihmettä. Siis mikä tämä on? Pikku-Noora ei olisi kelpuuttanut tuota ihmetystä edes Barbiensa leluksi, vaan olisi viskannut sen todennäköisesti roskakoriin. Jos äiti ei olisi ehtinyt ensin.

Postaus sisältää linkkejä. Bloggaajalle ei kerry tuloja linkkien kautta sivustoille ohjautuneesta liikenteestä/ sieltä tehdyistä ostoista.

// You are my sunshine, my only sunshine.. The best way to spend a day at the moment, is to enjoy the Sun with my little dog, Eppu. Yesterday my outfit was full of my favourite clothes and I loved the outcome so much! The new lightblue shirt is from Mart of China and I just love the combination of that shirt and my jeans. It is so comfy!


Posted in muoti and tagged by NOORA.