TÄTÄ ON PAKKO FANITTAA

Toivon olevani eturivissä ensi viikon torstaina, kun Ellinoora heittää keikan Tammerfesteillä, Keskustorilla klo 20.00. Olen fanittanut tätä ihanaa mimmiä jo siitä saakka, kun näin hänet Superpossessa esiintymässä, ja tänään roadtripiämme siivittivät samaisen neitokaisen sulosävelet. Toimiessani kartanlukijan paikalla dj:nä, ei tänään autossa kuunneltu totta puhuen muuta kuin Ellinooraa ja Vesalaa..

Osaan Leijonakuninkaan, Carrien ja Rakkauden kesän jo kutakuinkin ulkona, joten etteköhän te minut sieltä keikalta bongaa kailottamassa kertosäkeiden mukana. Omista hoilotuksistani ovat sulosävelet kaukana, mutta pakkohan näin mahtavien biisien mukana on laulaa. Kaiken kukkuraksi Ellinooralla on kesän keikoilla ollut niin mielettömiä asuja, että suorastaan harmittaa, jos Tammerfest-keikalle ei saa ottaa kameraa mukaan. Katsokaa nyt tätäkin Ivana Helsingin mekkoa!

Me kotiuduimme juuri ihanalta kesäretkeltä, ja seuraavaksi luvassa on kuppi teetä ja aimo annos Netflixiä. Just hyvä.

Mutta hei, nähäänks torstaina keikalla?

enkku2-1-1-1

Ellinoora you are amazing!


Posted in and tagged , , by NOORA.