RAKKAUDEN LÄHDE

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sydämeni heittää kärrynpyöriä edelleen joka kerta, kun korukaupan vitriinissä näen suunnittelemani Joutsenpari-helan. Kalevala Korulla tulee siis aina ja iänkaikkisesti olemaan minulle suuri merkitys ja jo pelkästään tuon arvostetun suomalaisen brändin nimen kuuleminen tuo mieleeni niin ihania muistoja, että ilo nostaa suunpielet väkisinkin ylöspäin.

Mattikin tietää tämän- ja on oppinut sen, että kovasti ei voi mennä vikaan jos minua lahjoo Kalevala Koruin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muutama viikko sitten käärin esiin vuosipäivälahjapaketistani kauniin Lähde-rannekorun. Matti oli piilottanut tuon ihanan yllätyksen auton hanskalokeroon ja kun hän lähti heittämään minua Helsinkiin lentokentälle, hän yhtäkkiä pyysi minua muka etsimään jotakin lokerosta ja kappas, sieltähän tuo aarre sitten löytyi. Iiiiihana Matti.

Herkkä, simppeli mutta äärimmäisen kauniisti toteutettu Lähde-rannekoru kunnioittaa itse asiassa Runebergin syntymän 200-vuotisjuhlaa. ”Lähteellä” on nimittäin kansallisrunoilijamme yksi rakastetuimmista runoista. Kaunis topaasi välkehtii kuin lähde ja koru valikoitui lahjapakettiin kuulemma sinisten silmieni vuoksi. Sanoinko jo, että Matti on iiiiihana.

Olen varma siitä, että monen teidänkin korulippaistanne Kalevala Korua löytyy. Onko korujenne joukossa jokin yhtä rakas aarre sinulle kuin tämä Lähde minulle?

// I got this beautiful bracelet from my boyfriend, when we celebrated our 5th anniversary in the early March. It is so beautiful, j’adore Kalevala Koru, the collection is full of so unique and chic jewellery!


Posted in muoti and tagged by NOORA.