THEY GROW UP SO FAST..

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

candcgif OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Potretti tästä karvaisesta kaksikosta keräsi niin valtavan tykkäysten määrän Instagramin puolella, että päätin jakaa pörröisten perheenjäsentemme leikkideiteistä kuvia myös blogissani. Kissaihmisillä taisi juuri karvat nousta pystyyn, mutta sallittakoon nyt se, että välillä C&C muuttuu hieman tavanomaista lifestyleblogia pörröisemmäksi ja koiramaisemmaksi.

Muistatteko vielä nämä tyypit? Sitä sanotaan, että lapset kasvavat nopeasti, mutta melkoisen kasvupyrähdyksen on tämäkin kaksikko ottanut muutaman kuukauden aikana. Tuona aikana topakka typy Luna on nostanut korvansa pystyyn ja Unto kasvattanut itselleen niin hurmaavat ripset, että kateeksi käy. Luna on säilyttänyt onneksi terhakkaat kulmakarvansa ja Unskin nenä on yhtä täplikäs kuin kuukausiakin sitten. Söpö kaksikko vieraili viikonloppuna meillä tapaamassa Eppua, joka taisikin aluksi olla hieman järkyttynyt siitä, että pikkutyypit olivat jo meidän Eppulin kokoisia..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Untoa ja Lunaa ei heti kyllä sisaruksiksi uskoisi, niin kovin erinäköisiksi nuo persoonalliset pennut ovat kasvaneet. Tätini ja serkkuni kanssa juuri puhuimmekin siitä kuinka jännittävää monirotuisen koiran ottaminen toisaalta on. Pennun kokoa ja näköä aikuisena on hirvittävän vaikea ennustaa ja jokaisesta monirotuisesta rakkauspakkauksesta tuleekin usein täysin omannäköisensä tyyppi. Tästä hyvänä esimerkkinä myös meidän Eppumme; kuinka moni koira kasvattaa suurien Dumbo-korviensa päähän vielä ilvestupsutkin? ;)

Kertokaahan millaisia koiruuksia sieltä ruutujen toiselta puolen löytyy. <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

// Greetings from Unto and Luna! These two puppies have grown up so fast, but still they look even more adorable than they used to. Woof!!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.