JOOGAOPETTAJA MATKASSA MUKANA – NYT PÄÄSET KOKEILEMAAN JOOGAA!

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Bella-blogit, kaupallinen kampanja

IMG_1084IMG_1142IMG_1102

Noora: ”Mutku olen kyllä tosi kankea..”
Matti: ”Käyköhän se ees treenistä?”
Noora: ”Niin tuleekohan ees hiki.”

Tällä hetkellä aivan nolottaa kirjata ylös tuo Matin kanssa käymäni keskustelu, jonka kävimme jokin aika sitten, kun sain mahdollisuuden testata Bellablogien ja Yoogaian yhteistyökampanjan myötä Yoogaia-palvelua. Nimittäin vähän myöhemmin, puolen tunnin joogailun ja Benitan Tehotreenin jälkeen, olimme täysin vakuuttuneita siitä, että tämä on aivan huikea juttu. Poikaystäväkään ei nimittäin malttanut pysyä sohvalla köllöttelemässä, kun klikkasin tietokoneeltani auki treenin ja tein kädenkäänteessä olohuoneestamme liikuntasalin.

Tuli hiki. Tuli hyvä olo. Ja oli tehokasta. Eikä mennyt kauaakaan, kun Mattikin päätti hankkia omat Yoogaia-tunnarit.

IMG_1044IMG_1092

Seuraavaksi klikkasin auki Markon Putkirullaus-tallenteen ja opin vihdoin kuinka tuota meiltäkin löytyvää pilatesrullaa oikein kuuluu käyttää. Kun seuraava päivä koitti, liityin mukaan venyttelytunnille ja huomasin, että muutama joogaliike tältä sohvaperunalta onnistuukin aivan luontevasti. Vaikeimmaksi hommaksi Yoogaiassa osoittautuikin lopulta päätöksenteko. Tunteja on valittavanasi VALTAVASTI pallojumpasta, raskausajanjoogaan ja niskahartiajumppaan ja jokainen löytääkin palvelusta taatusti live-tunnin tai tallenteen, joka sopii omalle kunnolle. Live-tunnille liittyessäsi voit klikata myös kameran päälle, jolloin tunninvetäjä näkee sinut ja voi jopa tarvittaessa ohjeistaa sinua. Live-tuntien lisäksi löydät palvelusta myös tallenteet tunneista, jotka voit katsoa juuri silloin, kun sinulle sopii. Osa tunneista on suomeksi ja osa englanniksi.

IMG_1057 IMG_1030 IMG_1100

Yoogaia sopii minulle täydellisesti. Voin nyt harrastaa liikuntaa ja ylläpitää hyvinvointiani juuri silloin, kun minulle sopii. Voin napata iPadin mukaani ja joogailla laiturilla tai tehdä ruokatunnilla puolen tunnin niskahartiajumpan. Joogaopettaja kulkee mukanani paikasta toiseen. Olen aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Olen koukussa. Toisinaan kirjaimellisesti jooga-asentoon pyrkiessäni.

 IMG_1126

Ja nyt, kaiken tämän hehkutuksen ja uudesta harrastuksesta johtuneen onnentunteilun jälkeen, minulla on teille lisää hyviä uutisia. Teistä jokainen saa nimittäin lukijalahjana mahdollisuuden testata Yoogaiaa kahden viikon ajan ilmaiseksi. Koodilla CURIOUSNOORA2015 pääset siis itse kokemaan kuinka koukuttavan rentouttavaa puuhaa jooga parhaimmillaan onkaan.

Näin pääset alkuun:

1) Klikkaa itsesi fi.yoogaia.com-sivustolle.
2) Aloita ilmainen kokeilu ja rekisteröidy palveluun sähköpostiosoitteellasi tai Facebook-tunnuksillasi.
3) Syötä kenttään koodi CURIOUSNOORA2015
4) Aloita harjoittelu!

Tarjous koskee uusia asiakkaita ja on voimassa 20.8. asti.

Suosittelen, että lataat App Storesta myös kesäreissuillesi mukaan Yoogaia-sovelluksen. Ja kun sitten innostut joogailemaan, suosittelen lämpimästi, että tägäät kuvan joogaharjoittelustasi Instagramiin. Sillä..

Instagramissa on käynnissä #travelwithyoogaia-kilpailu, jossa voit voittaa matkan Kööpenhaminaan, Osloon tai Tukholmaan! Palkinto arvotaan 21.8. ja voittajalle ilmoitetaan asiasta Instagramissa. Joka maanantai arvotaan lisäksi paras kuva Facebook-äänestyksessä. Lue lisää kesän rentouttavimmasta kilpailusta täältä ja muista lisätä kuvasi Instagramiin 20. elokuuta mennessä.

IMG_1157IMG_1088

Ja hei, haluan ehdottomasti kuulla kommenttiboksissa mitä tykkäsitte Yoogaiasta! Mikä olisikaan parempi tapa aloittaa erinomainen kesäpäivä kuin aamujooga.. ;)

enkku2

Hi guys! Have you heard about Yoogaia already? Now you should definitely check out Yoogaia’s #travelwithyoogaia-contest on Instagram! You can win a trip to some of these cities!


Posted in lifestyle and tagged , , by NOORA.