VAATIMATTOMASTI PARAS

CURIOUSER & CURIOUSER | ruoka

Ennen kun pääsette haukkaamaan virtuaalisen palasen leipomastani pannukakusta, Pirkko pyysi muistuttelemaan teitä siitä, että Facebookin puolella skabaillaan vielä iltaan asti uniikista Pirkko-yöpaidasta. Klik tänne!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Odotukset saavatkin olla korkealla, kun uunissa paistuu pannari, joka on ohjeensa perusteella nimetty maailman parhaaksi pannukakuksi. En ymmärrä mikä minua alkaa vaivata sunnuntai-iltaisin, noin kello viiden aikaan, kun on äkkiä saatava leipoa jotain. Makean nälkään ei auta karkkipussi, vaan minun on leivottava tai tehtävä itse jotain. Tämän on saattanut huomata myös siitä, että maanantait ovat toistuvasti olleet reseptipäiviä blogissani, toissasunnuntaina tein avokadosmoothieita, viime sunnuntaina vadelmapiirakkaa.

Eilen oli vuorossa maailman paras pannukakku.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAcandcpannariOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kyllä meidän mamin tekemä pannari on vieläkin parempaa kuin tämä, mutta ei tämäkään hassumpaa ollut, niin nopeasti se kuitenkin katosi parempiin suihin. Sunnuntaipannari oli itseasiassa niin herkullista, että kokonainen pellillinen pannaria oli kadonnut melko nopeasti, ja olen melko varma siitä, että Eppu ei ollut asialla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sunnuntaipannarista teki extraherkullisen sen kanssa silmäilty lukupaketti muodikasta luettavaa. Keväinen, pastellinen ja ihana uusi Costume tuli nyt vihdoin koluttua kannesta kanteen ja aloitin tutustumisen myös uuteen ostamaani opukseen, Harper’s Bazaarin kultakantiseen tyylipakettiin.

Kauniisti toteutettu kirja on pullollaan vinkkejä siitä kuinka pukeutua parhaimpiinsa eri tilanteet huomioon ottaen, sivuilla vilahtelee lainauksia maailman suurimmilta suunnittelijoilta siitä, mitä persoonallinen tyyli onkaan ja onpa kirjassa käyty läpi myös aikamme tunnetuimpien fashionistojen tyyliä. Pieni 15 euron opus oli loistava hankinta, ja täydellistä luettavaa pannarin kera.

Nyt on kuitenkin aika kiiruhtaa töihin ahertamaan. Pala pannaria käsilaukussa mukanani.. ;)

// It’s time to start a brand new delicious week! Yesterday, I made something yummy, a huge Sunday pancake. With the most delicious pancake in the world, I start reading new golden book I bought last week, Harper’s Bazaar’s Styleguide. It was yummy too.


Posted in ruoka and tagged , by NOORA.