NO S-I-T-Ä PASTAA

P2189005P2189013

Pakkohan sitä oli testata. Ylläolevassa kuvassa on todiste siitä, että sitä myös kannatti kokata. Röyh vaan kaikille. Ei ihmekään, että kaikki puhuu siitä samalla vähän punastellen.

En osaa kuitenkaan vielä tämän kokkailukerran jäljiltä kommentoida onko pasta nimensä veroinen herkku treffeille. Eilen keittelin pastaa nimittäin aivan yksikseni hellan ääressä, ihmetellen sitä miksi en koskaan aiemmin ole pyöritellyt lihapullia suoraan jauhelihan muovirasiaan tiskin välttämiseksi. Ja miksi ihmeessä en ole timjamiakaan tajunnut laittaa mukaan pulliin. Hyvää ruokaa syntyi äärimmäisen näppärästi ja pyyhkiessäni tomaattimurskan jämiä suunpielistäni, laitoinkin Alisa Wilskan ja Natalia Tolmatsovan Halparuokakirjan välittömästi myös tilaukseen. Helppoja, hyviä ja halpoja reseptejä kaipaa aina keittiöönsä ja innolla jo odotankin, että pääsen kahlaamaan kirjaa läpi. Natan blogista voit sinäkin jo käydä poimimassa tämän reseptin talteen. Veikkaan, että pian ruokakauppojen timjamihyllyt ammottavat tyhjyyttään.

Herkullista huomenta ja tiistaipäivää siis kaikille – mitäs teillä tänään kokataan?

Ps. On muuten vaikea sana tuo timjami! Olen koko elämäni luullut, että se kirjoitetaan muotoon tinjami. Aina oppii uutta. Enpä olisi tätäkään oppinut ilman pastalautasellista.

P2189010


Posted in and tagged , by NOORA.