PIRKKOVIIKKO

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Täältä Pirkko-yökkärin uumenista on helppo huudella oikein aurinkoisia sunnuntaiaamuterveisiä kaikille. Rakas ystävämme Pirkko täyttää ensiviikolla 30 viikkoa, joten on aika starttailla sunnuntaiarvonnan merkeissä käyntiin todellinen Perjantaipirkko-viikko!

Olehan siis tarkkana. Pitkin viikkoa niin blogiini kuin Facebookiin ja Instagramiinkin (@curiousnoora) ilmestyy arvontoja, joissa voittajia palkitaan uniikein Pirkko-tuottein. Voin vannoa, että ihan mistä vain ei tälläisiä Pirkko-juttuja löydy, joten olehan tarkkana mikäli haluat napata omasi.

Nyt kaikki pikkupirkot, ensimmäinen pirkkoarvonta starttaa käyntiin aivan näillä näppäimillä.

// Good morning! It’s time for the Pirkko-week. Can’t wait.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.