UUSI HELMI TAMPEREELLA: OLO URBAN SPA

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

Aurinko kimmelteli kauniisti sisään Olo Urban Spa-hoitolaan Rautatienkadulla. Olin saanut parhaalta ystävältäni vinkin siitä, että tämä ihana uusi tamperelainen hoitola olisi ehdottomasti tutustumisen arvoinen paikka. Niinpä Olo Urban Span otettua minuun yhteyttä, kerroin heille heti tulevani mielelläni siihen tutustumaan. Opinkin tuon tutustumiskäynnin aikana valtavasti uutta. Yrityksen perustaneista siskoksista Laurasta ja Johannasta on silmin nähden havaittavissa se kuinka sydämellään he tätä työtä tekevätkään. Olo Urban Spa haluaa tarjota asiakkaalleen kokonaisvaltaista hyvinvointia. Sitä ainakin itse koin saavani.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Saavuttuani hoitolakäynnin jälkeen kotiin tutustuin innokkaasti tuotteisiin, joita olin hoitolasta saanut mukaani. Nolona jouduin myöntämään, että en ollut ikinä tutustunut esimerkiksi kuivaharjaukseen ennen. Kun Laura oli tehnyt minulle taivaallisen ihanan vartalohoidon, hän kehotti minua pintakuivan ihoni vuoksi testailemaan millaisia vaikutuksia kuivaharjauksella olisi. Lahjakassista löytyneet karheat hanskat pääsivätkin heti testiin; säännöllisesti tehtynä kuivaharjaus parantaa ihon pintaverenkiertoa, elvyttää sitä, ja poistaa kuollutta ihosolukkoa niin että hoitotuotteet pääsevät imeytymään ihoon paremmin.

Kuivaharjaus on hyvä tehdä esimerkiksi ennen suihkussa käyntiä. Mutta kuinka kuivaharjattua ihoa tulisi harjauksen jälkeen käsitellä? Tytöt sujauttivat kassiini vielä [comfort zone]:n kosteuttavan ja rauhoittavan suihkugeelin. Kuten tiedätte, luonnonkosmetiikka on vienyt sydämeni täysin, ja olin kovin innoissani huomatessani, että tuotteen Sacred Nature-linja on Ecocert-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Olo Urban Spassa käytössä oleva [ comfort zone ] on sarja, joka sisältää niin kauneushoitoja, menetelmiä kuin kosmetiikkaakin. Se tarjoaakin käyttäjälleen kokonaisvaltaista kauneutta. Jo pelkästään tuon yksittäisen perhospensasuutetta ja appelsiinivettä sisältävän suihkugeelin käyttäminen tekee suihkuhetkestä spamaisen rentouttavan. Ja ennen kaikkea ihosi nauttii.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olimme sopineet, että pääsisin testaamaan myös yhtä Olo Urban Span uusimmista hoidoista. Tytöt suosittelivat minulle [comfort zone] Aromasoul-vartalonhoitorituaalia, joka kuulosti nimensä puolelta niin mystiseltä, että halusin sitä ehdottomasti testailla. En aiemmin ollut käynyt vartalohoidossa, joten minua jopa hieman jännitti. Mitä tässä nyt oikein tapahtuisikaan?

Hoidon aikana eteeristen öljyjen terapeuttisia vaikutuksia hyödynnetään henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin edistämiseksi. Aluksi minut peiteltiin lämmitettävän hoitotuolin uumeniin peittojen alle ja sain valita omaa nenääni miellyttävän aromaattisen öljyseoksen. Tietämättäni valitsin öljyistä Oriental-vaihtoehdon, joka rauhoittaa ja vahvistaa hermostunutta mieltä. Oih, täydellinen valinta tälläiselle stressierkille kuin minä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Inspiraationsa tuina-hieronnasta sanut hieronta, jota hoidossa käytettiin, tehostaa sen sijaan verenkiertoa ja rentouttaa lihaksia. Tämä yhdistelmä toimikin niin hyvin, että tunnin hoidon jälkeen fiilis oli kuin rentouttavien päiväunien aikaansaannosta. Tämä typy hierottiin jaloista käsiin, selästä hartioihin ja koko ihanuuden kruunasi vielä huikaisevan ihana päähieronta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sen lisäksi, että voin hoitolan todeta olevan hoitojensa puolesta ehdottomasti testaamisen arvoinen, haluan tuoda vielä esille sitä kuinka viihtyisä paikka Olo Urban Spa onkaan. Ammattitaitoinen henkilökunta tekee kaikkensa, että asiakas viihtyisi ja minä viihdyin. Todella viihdyin. Hoitola on kauniisti sisustettu ja viihtyisät, rauhalliset hoitohuoneet takaavat sen, että asiakas pääsee nauttimaan rentouttavasta hetkestä kiireisen arjen keskellä. Vartalohoitojen lisäksi hoitolassa tehdään paljon muitakin hoitoja. Hoitolassa saatkin kuntoon niin kynnet kuin ripsetkin, unohtamatta myöskään erilaisten hierontojen valikoimaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hoitola sijaitsee vastapäätä entistä lukiotani, Clasua, ja mietinkin siitä ohi kävellessäni kuinka ihanaa olisikaan ollut saada lahjaksi pitkän yo-kirjoitusrumban jälkeen lahjakortti vastaavanlaiseen rentouttavaan hoitoon. Laittakaapas tästä hyvä vinkki korvan taakse jos sukulaiset jo tiedustelevat, mitä tuore yo haluaisi lahjaksi!

Kiitokset vielä tytöille hemmotteluhetkestä! <3

Postaus toteutettu yhteistyössä Olo Urban Span kanssa.


Posted in kauneus and tagged , , by NOORA.