ORAVA & OLIIVEJA

CURIOUSER & CURIOUSER | ruoka

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Matti: ”Mistä kaupasta voi ostaa tammenterhoja?”
Noora: ”Oletko tosissas?”
Matti: ”Onks noi jotenkin terveellisiä?”
Noora: ”Kulta, ne on OLIIVEJA.”
Matti: ”Häh.”

Väkertäessäni iltapalaksi salaattia innostuin jälleen leikkimään ruualla. Kattauksiin ja ihan siis perusvoikkariinkin saa paljon eloa, kun siitä ei ainoastaan tee hyvänmakuista vaan myös hyvännäköisen. Tai ainakin saat poikaystäväsi hämilleen.

Matin puolustukseksi on todettava, että hän näki tämän voileivän vain Instagramin kautta ennen kuin olin jo syönyt sen, joten erehdys nyt sallittakoon. Eikä siinä mitään, että poikaystäväni ei erota oliivia tammenterhosta, lähinnä mua naurattaa tuo pikku oravalta näyttävä koirani, joka olisi mielellään päässyt käsiksi tammenterhoihin.

Superia viikonloppua tyypit! <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

// Stop playing with the food Noora! ;)


Posted in ruoka and tagged , by NOORA.