PERJANTAIPIRKKO #29

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

pirre

Pirkko mietti tässä taannoin hetken, josko hänestä olisi ruokabloggaajaksi. Hän metsästi leivontablogien postausten joukosta ”Helpot ja herkulliset kuppikakut hetkessä”-reseptin ja ryhtyi hommiin. Onneksi edes yksi muffinsseista onnistui; sen Pirkko kuvasi esteettisesti kauniissa ympäristössä, Satumetsä-mukinsa vierellä ja postasi sen blogiinsa otsikolla: Kuppikakkukeskiviikko. Helpon ja herkullisen ohjeen kera tietysti.

Yeah right Pirkko, ketä yrität huijata. Mysteeriksi jääköön se, kuinka herkkublogeissa kaikki leipomukset aina onnistuvat. Minne ovat kadonneet ne tiskivuoret ja epäonnistuneet yksilöt, eikö kuorrute muka muilla lässähdä tai eikö tuotoksiin ikinä eksy sokerin sijasta suolaa? Harjoitus taitaa tässäkin lajissa tehdä mestarin, mutta Pirkko totesi, että hänestä ei sokerileipuriksi ole.

| CURIOUSNOORA INSTAGRAMISSA @CURIOUSNOORA |  | CURIOUSNOORA FACEBOOKISSA |

// Pirkko decided to start up a foodblog. Great idea Pirkko! But then she noticed that she can’t bake..


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.