PERJANTAIPIRKKO #28

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

pirkko28

Tänä vuonna kevät alkoi niin nopeasti, että maailmankirjat ovat olleet myös blogimaailmassa sekaisin. Jotakin oleellista on jäänyt puuttumaan joka kevään vakiopostausten joukosta. Ballerinahypetys. Bloggaajat eivät tänä vuonna ole lainkaan ehtineet laskea päiviä siihen, koska ballerinakausi alkaa. Kukaan ei postauksissaan ole kiillotellut baltsujaan kevätkuosiin haikaillen samalla aurinkoisista päivistä vaan niitä on alettu vain _ottaa käyttöön_. Tuosta noin vain. Kappas. Baltsukausi alkoikin jo nyt. Hämmentävää.

Toivotaan nyt sitä takatalvea, että tämäkin vääryys saataisiin korjattua. Mikä se sellainen kevät on, jolloin ballerinakausi vain alkaa ennen kuin kukaan ehtii sitä edes kaivata. Kysynpähän vaan.

| CURIOUSNOORA INSTAGRAMISSA |    | CURIOUSNOORA FACEBOOKISSA |

// It’s official, the spring is here. How do I know that? The bloggers have started wearing their ballerinashoes.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.