ILVESKISSANAINEN KEVÄTTUNNELMISSA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_2512 IMG_2519

Ei auttanut vaikka kuinka karjuin ja murisin. Kissapedot eivät kynsineet tietään eteenpäin, vaan joutuivat nöyrtymään vastustajansa edessä. Edes ilveskissanaisen läsnäolo ei vaikuttanut asiaan. Huhuu Tampere, oliko muita tupsukorvia eilen Hakamettässä? Mä jaksan kerta toisensa jälkeen nostaa hattua Ilveksen fanijoukoille, aivan mielettömiä tyyppejä! Omaa tiimiä kannustetaan rummuin ja sotahuudoin ja meininki ei vaimene, vaikka oma joukkue häviöllä olisikin. Hyvä minä, hyvä me, hyvä meidän joukkue. Ensi kaudella jatketaan siitä mihin nyt jäätiin.

Hipsin Hakametsän jäähallille eilen keväisen sporttisessa asussa, johon kuului yksi kevään varmimmista merkeistä, tekonahkatakkini! Pirkko aloitti oman keväänsä ballerinoin, minä olin vielä arkajalka ja vaihdoin talvikengät vasta tennareihin.

IMG_2515IMG_2505

TEKONAHKATAKKI / FAKE LEATHER JACKET STRADIVARIUS  NEULEPUSERO / SWEATER ICHI  TENNARIT / SNEAKERS CONVERSE  FARKUT / JEANS LIU JO *saatu  LAUKKU / BAG PERTTI PALMROTH (second hand)  HUIVI / SCARF GINA TRICOT  AURINKOLASIT / SUNGLASSES H&M

Eilen keväilin siis peliin Milanosta ostamallani tekonahkatakilla ja tennareilla ja tehosteväriksi keväiseen asuuni valitsin punaisen neulepuseron ja iänikuisen vanhan Gina-huivini. Olalla keikkui kirppislöytöjeni kärkipäähän sijoittuva Palmrothin pikkulaukku, joka kokonsa puolesta oli kerrankin täydellinen asuuni. Ilveskissanainen jätti suosiolla nimittäin kameran kotiin ja nautti pelin fiiliksestä ilman pakottavaa tarvetta ikuistaa joka hetkeä kameralle. Instagramista (@curiousnoora) voitte käydä kurkkaamassa kuvia pelieväistäni! :D

Näitä kuvia katsellessani haluan sivuuttaa sääennustusten lumisadepalkit kokonaan ja unohtaa puheet takatalvesta. Minun puolestani kevät voi alkaa vaikka heti. Siis miettikää nyt jos kaapista täytyykin ne talvitöppöset vielä kaivaa esiin. Oh my.

Perjantai. Ei huuuuuono.

IMG_2509IMG_2527

// It’s Friday! And the Sun is shining! And I’m feeling goooood! Yesterday, when I went to see a hockeygame, it was so warm that I was finally able to wear my fake leatherjacket after the long winter. I bought the jacket from Milan a year ago and it is still one of my favourites. The color is cute and it matches perfectly with my little bag from the Finnish designer Pertti Palmroth. The outfit was perfect for the game!

 


Posted in muoti and tagged by NOORA.