TAHDON

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Olen kehittänyt itselleni tälle keväälle vain yhden keväthimotuksen muotilehtiä ja verkkokauppojen uutuuksia selailemalla. Toistaiseksi. Tämä keväthimotus istuisi vaatekaappiini kuin nenä päähän ja mielikuvitukseni syövereissä olen kehittänyt sen ympärille jo lukuisia kevättä ja kesää hehkuvia asukokonaisuuksia. Missioni toteuttaakseni tein jo eilen hieman kenttätutkimuksia sen täydellisen yksilön löytääkseni, mutta tehtävä osoittautuikin yllättävän hankalaksi.

Harmillista, että tämä farkkuhaalari on jäänyt minulle auttamattoman pieneksi.

candcf

Tällä hetkellä kärkisijoilla on ehdottomasti tuo ensimmäisessä kollaasissani oleva H&M:n farkkuhaalari; väri on perfect ja voisin kuvitella haalarin istuvan kivasti ylleni. Törmäsin tosin eilen Bikbokissa hurmaavaan, vaaleaan farkkuhaalariin, joka luokitellaan pikemminkin boyfriend-tyyliseksi ja rentoudessaan se peittoaisi H&M:n haalarin satanolla. Alemmassa kollaasissa näkyvään Noisy Mayhin voisi pääni kääntyä jo ainoastaan senkin faktan puolesta, että tiedän Noisy Mayn farkkujen olevan huippulaadukkaita ja voisin kuvitella haalarinkin noudattavan samaa linjaa. Dieselin napakka haalari sen sijaan diskataan tästä kisasta sen hintalapun vuoksi, jossa komeilee lähes kolmensadan euron summa.

Menipä vaikeaksi! Pitkää vai lyhyttä punttia? Rentoa vai istuvampaa? Haaleaa farkkua vai tummaa denimiä? Hautasin ajatuksen tilata haalaria verkkokaupan kautta. Farkkuhaalari taitaa olla sellainen vaatekappale, jota on pakko sovittaa ennen kuin sen kassalle uskaltaa kiikuttaa.

candcf – Kopio

Onko samainen keväthimotus jo levinnyt ruutujen toisellekin puolelle vai pähkäilenkö täällä yksin ongelmani kanssa? Hjälpa mig tytöt, mikä haalareista olisi se nappivalinta?!

(ei yhteistyöpostaus)

// Which one is your favourite?


Posted in muoti and tagged by NOORA.