SUUKKOJA JA SULOISTA PÄIVÄÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | ruoka

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

No niin, minä arvasin. Et ole vielä muistanut käydä jättämässä arpalippuasi mukaan arvontaan? Siksi tulinkin muistuttelemaan, että mikäli haluat päästä nauttimaan samanlaisista, suussasulavista jälkkäreistä kuin mitä me kihlajaisissa viime torstaina herkuttelimme, klikkaa itsesi tänne. Osallistumisaika päättyy tänä iltana.

Suukkoja ja suloista päivää sinulle, miten aiotte tätä keväistä keskiviikkoa viettää? Päivän aurinkoisimmat tunnit vierähtävät töissä odottaen samalla uutisia kuinka kauan remontin keskellä eläminen jatkuu, ja illalla suuntaan optikolle valitsemaan uusia silmälaseja! Olkaahan siis Instagramin äärellä jos tarvitsen kehyksiä valitessani makutuomareita.. ;)

| CURIOUSNOORA INSTAGRAMISSA |     | CURIOUSNOORA FACEBOOKISSA |

// Good morning lovelies! I just came by to show you some pics from my sister’s engagement party. They look so cute together and that food in Trattoria, DELICIOUS!


Posted in ruoka and tagged , by NOORA.