SOHVAPERUNA MENI MUUSIKSI

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuinka te teette sen? Huh. Sali-intoiluni on nostanut aamuiset vaatekriiseilyt aivan uudelle tasolle. Kun töihin ei nyt kuitenkaan viitsi raahata mukanaan puolta omaisuuttaan, olisi hyvä jos sporttisen olemuksen ja illan saliaikeet saisi jotenkuten tuotua esiin myös toimistopukeutumisessa. Ja hey c’mon, kukaan ei kertonut, että ei ole hyvä idea rättipoikkiväsyneenä raahautua enää ruokakauppaan jonottamaan salitreenin ja työpäivän jälkeen?!

On suuren suurta luksusta, että työpaikallani on oma sali työntekijöille. Salille jääminen töiden jälkeen on tälläiselle sohvaperunalle nyt niin helppoa, että en edes viitsi keksiä tekosyitä miksi vain suoraan marssisin töistä kotiin, kulkematta salin kautta. Jokohan näin parin viikon treenailun jälkeen uskaltaisi sanoa, että olen innostunut saleilusta nyt niin, että tästä olisi minulle vaikka ihan oikeaksi, _liikunnalliseksi_ harrastukseksi..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TAKKI / JACKET BIKBOK   HUIVI / SCARF H&M  LENKKARIT / SNEAKERS NIKE   HOUSUT / PANTS VERO MODA  KASSI / BAG UHANA DESIGN

Mutta takaisin vaateongelmiin. Tämän näköisenä laahustin eilen salin jälkeen kotiin. Heitin aamulla salikarhukassiini verkkarit ja vaihtopaidan ja tein taas tehokkaan treenin töiden jälkeen. Kun itselleen ei kerää liikaa paineita asiasta, liikkuminen tuntuu jopa mukavalta.  Tunnen itseni niin hyvin, että nyt jos alkaisin hifistellä innostukseni kanssa, alkaisin välineurheilla kuten Pirkko ja ostaisin sitätätäjatuota tarpeellista salikamaa, menisi koko hommasta into. Vanhoilla verkkareilla ja teepparilla pärjää hurjan pitkälle. Ja mitään saliselfieitä ei tässä blogissa tulla näkemään, niissä ei ole nimittäin mitään nähtävää. Tämä punaisena puhkuva bloggaaja juoksumatolla ei ole nimittäin visuaalisesti se kaikista hehkein näky.

Voin tällä hetkellä hirveän hyvin. Olo on pirteä kuin peipposella, mutta kroppa, no se onkin sitten ihan toinen juttu. Tämä sohvaperuna on aivan muusina. Jaksaa jaksaa!

// Two weeks! Already two weeks! Now I understand why so many people love working out at the gym. I can’t remember when I have felt so energetic and happy, I hope this feeling lasts long!


Posted in muoti and tagged , by NOORA.